nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 11. 21.: Fáradt kedd

Napi horoszkóp 2023. 11. 21.: Fáradt kedd

Több csillagjegynek is lassú, nehézkes napja lehet ma, másoknak meg pont az ellenkezője.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma könnyen felbőszítheted magad olyan dolgokon, amiket igazságtalannak tartasz. Jó, ha hű maradsz önmagadhoz és kiállsz az igazadért, de figyelj rá, hogy a megfelelő stílusban tedd mindezt, semmi értelme a túl nagy balhénak.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Lehetséges, hogy a padlón érzed magad ma, de ez csak azért van, mert van egy képed róla, hogy hol kellene tartanod, ez a környezeted által generált hamis kép, ne aszerint mérd magad, a saját belső vágyaidat helyezd előtérbe.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma polgárpukkasztó hangulatodban lehetsz, semmiképpen nincs kedved azt csinálni, amit kellene, vagy, amit mások mondanak. Viszont nem húzhatod ki magad a kötelezettségek alól, úgyhogy próbálj valahogy kompromisszumos megoldást találni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma nagy eséllyel azon munkálkodsz, hogy falakat építs magad köré, mert úgy érzed, hogy így tudod magad a leghatékonyabban megvédeni. De most az lenne a feladat, hogy megtanulj kiállni magadért, amíg ezt nem teszed meg, sorra érkeznek a konfliktushelyzetek.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma valami fájó dolog érhet, vagyis inkább olyan dolog, amit fájónak érzékelsz, mert sérti az egódat, pedig valójában csak egy apróság, ami nem is ellened irányul. Nem lesz könnyű, de próbálj meg felülemelkedni rajta!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma pezseg körülötted az élet, ami először lehet, hogy idegesít, de ha felveszed vele a ritmust, akár még jól is érezheted magad, mert kizökkenthet a folyamatos agyalásból. Tedd félre egy kicsit a szabályaidat!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Lassan indul a napod és ez a lassúság később is megmarad. Ne várj ma magadtól csúcsteljesítményt, csináld meg, amit feltétlenül meg kell és aztán lazulj bele a lightos tempóba. Néha neked is kijár egy kis pihenés.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 11. 21.: Fáradt kedd

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Ma fáradt és tompa leszel. Ha kávézol, több kávéra lesz szükséged, mint általában. Ha nem, lehet, hogy ma mégis fogsz, mert valahogy fel kell, hogy pörgesd magad. Próbáld a figyelmedet a fontos dolgok felé terelni.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma olyan furcsa dolgok történhetnek veled, mintha csak egy szövevényes tévésorozatba kerültél volna. Hogy hogy kezeld ezeket? Úgy, mint ahogy a kedvenc sorozatszereplőd tenné, nyugodtan vesd bele magad a kalandba!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Lehet, hogy a dolgok ma nem pont úgy alakulnak, ahogy tervezted őket. De mindez nem negatív, ha nem kezeled annak. Ami fontos, az meg fog valósulni, csak nem biztos, hogy a mai napon. Felesleges aggódnod emiatt!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Kedvetlen és tompa lehetsz ma, ráadásul a külső körülmények sem támogatnak, ami miatt több terved is meghiúsulhat. Nem baj, ezek úgysem voltak fontosak, vedd nyugodtan könnyedén!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma könnyen azt hiheted valakiről, hogy cserben hagyott. Ne keseredj el, mert valószínűleg nincs igazad, egy félreértésről, kommunikációs hibáról lehet szó. Legyél türelemmel, hogy kiderülhessen, mi történt.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top