nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 11. 24.: Szorongós péntek

Napi horoszkóp 2023. 11. 24.: Szorongós péntek

Egyes csillagjegyeknek nem igazán lesz könnyű a hét utolsó napja, sőt, kifejezetten stresszes nap elé néznek.

Kos

A napi horoszkóp szerint a mai nap próbára teszi a türelmed. Nagyon rugalmas típus vagy, de ami sok, az sok. Teljesen besokalltál így, a hét végére, pedig muszáj kitartanod, az év végi nagy hajrá csak most veszi kezdetét.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma oldódnak mind a párkapcsolati, mind pedig a munkahelyi feszültségek és konfliktusok. Ha tudod, hogy te hibáztál, ne félj bocsánatot kérni és bizonyítani. Minden a lehető legnagyobb rendben lesz a hétvégén.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Totálisan eleged van. A munkahelyi gondok, az ezernyi feladat, a közelgő ünnepek nagyon stresszelnek. Eleged van már most az egészből, pedig idén szeretted volna kicsit másképp megélni az ünnepi készülődést. Már most látod, hogy ez nem fog menni….

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A mai nap rendkívül jól indul számodra, de aztán katasztrófába torkollik. Olyan komoly probléma akad a munkahelyeden, ami miatt túlóráznod kell, ez pedig kihoz a béketűrésedből.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma munka után nem igazán lesz kedved hazamenni. Rúgj ki egy kicsit a hámból a barátokkal, igazán megérdemelsz egy görbe estét. Nehéz időszak jön a munkában, töltődj, amennyit csak bírsz. A család megfogja érteni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma nem igazán működik a kommunikáció ma. Nincs is türelmed a kollégáidhoz. Hallgasd végig őket nyugodtan, ne vágj a szavukba. Az egresszív kommunikáció még sosem vezetett semmi jóra.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma egy kicsit szétszórtabb vagy az átlagnál. Hajlamos lehetsz megcsúszni az idővel. Azonban, ha nem akarsz túlórázni, jobban teszed, ha összeszeded magad vagy segítséget kérsz kollégáidtól.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 11. 24.: Szorongós péntek

(Fotó: unsplash)

Skorpió

A váratlan helyzetek és a párkapcsolati feszültség nem fog hirtelen megszűnni, tenned kell érte. Napról-napra könnyebb lesz majd, de ehhez tisztázni kell a félreértéseket, meg kell beszélni a problémákat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma nagyon nyugodt, békés vagy. Ezt át kell ragasztanod a többiekre is, hisz már péntek van. Ha összefogtok és együtt dolgoztok, akkor minden bizonnyal elvégzitek a feladatokat.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma saját tempódban tudsz haladni, senki sem siettet téged a munkában. Otthon viszont rád öntik, mennyi mindent kell majd csinálnod a hétvégén, amitől teljesen kiakadsz. Egy péntek esti vitára senkinek nincs szüksége….

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma nemcsak kollégáid, de végre főnököd is dicséretben részesít majd. Így vidáman és önfeledten vetheted bele magad a hétvégébe. Neked tényleg igazi jó napod lesz, a többiekkel ellentétben.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Energikusnak érzed ma magad. Ez pedig kifejezetten jól jön, mert rengeteg feladat vár rád, amelyet időben be is szeretnél fejezni. Szerencsére sikerül. Egy kis szorongás van benned, hiszen az otthoni teendők hegyekben állnak, de hidd el, minden megoldódik.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top