nlc.hu
Horoszkóp

2023. november 25. napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 11. 25.: Relax szombat

Viszonylag csendesen, nyugodtan alakul a csillagjegyek szombatja.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma korán kelsz, de van teendőd a ház körül. Nem is bánod. hiszen nagyon kemény heted volt, szóval ez a jellegű munka most egy kicsit kikapcsol. Azért szánj időt a pihenésre is.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nagyon rád férne már egy laza este. Egyeztess barátaiddal, nem fognak nemet mondani egy közös szórakozásra. Nagyon várod már, hogy végre kicsit kiengedd a fáradt gőzt. Ezer éve nem mozdultál ki. És ki tudja, mit hoz az este….

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma aztán tényleg nem vágysz senki társaságára. Lesz a családodban és a baráti körödben is olyan, aki ezt nehezen érti meg, de téged ez most egyáltalán nem érdekel. Szeretnél pihenni, és kész.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ne siesd el a felkelést, megérdemled, hogy ma egy kicsit tovább lustálkodj. Nem vár rád sok feladat, de jobban jársz, ha nem halasztod holnapra, hisz így vasárnap azt csinálhatsz, amit csak akarsz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Le vagy maradva a munkáddal, de ez nem az a hétvége, amikor be kell fejezned. Túlterhelt vagy, újabb és jobb ötletek ma biztosan nem fognak elárasztani téged. Töltsd a napot inkább a barátaiddal vagy a családoddal.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Lazíts, menj el a barátaiddal valahova, szakadj ki a hétköznapokból. Meg fogsz lepődni, mennyire feltölt majd. Korábban is ágyba bújhatsz a megszokottnál, egy hosszú alvás után jobban fogod érezni magad.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma van néhány dolog, amit haladéktalanul el kell intézned. Ezeken azonban túl lehetsz már a délelőtt folyamán, így a délután és a vasárnap már csak a tiéd lesz. Pihenj, töltődj kedvedre.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

2023. november 25. napi horoszkóp

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Ma pihenj és ne fogj bele semmibe, mert biztosan nem fog sikerülni. Annyira fáradt vagy, hogy még egy tollat sem bírsz arrébb tenni. Inkább pihenj, mert amibe ma belefogsz, az minden balul sül el.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nincs szükséged arra, hogy ma valaki is megmondja mit tegyél. Pontosan tudod, hogy mire van szükséged, ne engedd, hogy bárki is befolyásoljon. Ezt tartsd szem előtt a jövő héten a munkában is.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szombat van, szóval pihenj, lazíts vagy kezdj el azon gondolkodni kit, mivel szeretnél meglepni karácsonyra. Ezt a napot töltsd kellemes dolgokkal, a jövő tervezésével. Ne foglalkozz semmi mással.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Úgy érzed, ma mindenki téged akar bosszantani. Volt egy terved mára, amit még véletlenül sem szabad feladnod. Ha egy kis magányra vágysz, akkor tűnj el a többiek látóköréből és ez a nap legyen csak a tiéd.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A családod nagyon dühös lesz ma rád. Sosem állsz le, egyetlen percre sem, pedig nagyon kellene. Hiányolnak a mindennapokból, de te csak a munkára koncentrálsz. Vigyázz, mert ennek meglesz a böjtje.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top