nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp: Feszültségekkel teli kedd

Napi horoszkóp 2023. 11. 28.: Feszültségekkel teli kedd

A csillagjegyek ma szembe találkoznak a saját gyengeségeikkel.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma feszült napra számíthatsz ma. Sok a dolgod, amitől ingerlékenyebb vagy, és ilyenkor az igazságérzeted is felerősödik. Két dolgot utálsz a legjobban az igazságtalanságot és az értelmetlenséget. Ma sajnos mindkettővel találkozhatsz.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma több dolog is arra utalhat, hogy nem haladsz elég gyorsabb a céljaid felé. Ez felerősítheti az amúgy is aktív beszorultság érzetedet és még frusztráltabbá tehet. Gondolkozz el, mit tehetnél ez ellen. Ne másokra, hanem magadra hallgass.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Lehet, hogy hajlamos vagy a túl felszínes beszélgetésekre, amikor igazából nem figyelsz másokra, vagy a füllentésekre. Nem izgat túlságosan, hogy ez hogyan hat másokra, de ma megtapasztalhatod a saját bőrödön és mostantól másképpen fogsz gondolkodni a dologról.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma valószínű, hogy felülkerekednek rajtad az aggodalmaid, sok a dolgod az életed több területén is, és túl lassan haladsz, mert mindent jól akarsz csinálni. Húzz bele egy kicsit, most ne a tökéletességre törekedj!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Konfliktusba kerülhetsz ma másokkal, méghozzá azért, mert úgy véled, hogy nem figyeltek rád eléggé vagy kinevettek. Nem biztos, hogy igazad van, ezúttal lehet, hogy csak a kakaskodó természeted okozza a problémát.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma extrán ráfeszülhetsz dolgokra és miközben próbálsz haladni a teendőkkel észre sem veszed, hogy minősíthetetlen hangon beszélsz másokkal, mert nem úgy csinálják a dolgokat, ahogy szerinted kellene. Ideje leszállnod a magas lóról, neked is jobb lesz úgy!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Könnyen álomvilágba ringathatod ma magad, ami azért baj, mert nagyot fogsz esni, amikor a légvárad szertefoszlik. Igyekezz inkább a realitás talaján maradni, akkor is, ha nehezedre esik.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Feszültségekkel teli kedd

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Ma a szokásosnál is sértődékenyebb hangulatban lehetsz, ám lehetséges, hogy most emberedre találsz valakiben, aki nem megy bele a játszmáidba. Szokatlan élmény lesz, amiből rengeteget tanulhatsz!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szokásodhoz híven nagyon türelmetlen vagy, ezért azt hiheted, hogy nem haladnak jól a dolgaid, pedig csak várni kéne, ami számodra az egyik legnehezebb dolog, mert ilyenkor túl könnyen elbizonytalanodsz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma visszaüthet az a tulajdonságod, hogy a nagyobb cél érdekében számodra egyébként fontos dolgokat vagy embereket a háttérbe szorítasz. Ez fontos felismeréseket hoz, talán végre rájössz, hogy másképp kéne bánnod az időddel.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nagy újító vagy és nagyon rugalmasnak is hiszed magad, ma viszont olyan szituációkban találhatod magad, amikor rájössz, hogy neked is megvannak a magad megrögzöttségei, túlzott ragaszkodásai. Nem fog jól esni, de tanulságos lesz!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Túl sok mindent vállalhatsz ma be, mert nem tudsz nemet mondani. Azonban rá fogsz jönni, hogy ennyi mindent megoldani egyszerűen lehetetlen. Nem lesz könnyű napod, de mindez arra késztet, hogy legközelebb jobban felállítsd a határaidat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top