nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 11. 29.: Fura szerda

Napi horoszkóp 2023. 11. 29.: Fura szerda

Néhány csillagjegynek nehéz, míg másoknak kifejezetten jó napja lesz ma.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma nagyon elszánt vagy ma, talán túlságosan is. Mindent sikerre akarsz vinni, méghozzá azonnal. Mindez azonban könnyen rombolásba fordulhat építés helyett. Nehezedre fog ma esni, de inkább többet ésszel, mint erővel!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Kritika érhet ma, ami nagy eséllyel rosszul fog esni, méghozzá azért, mert egy részét bizony igaznak érzed. Próbáld meg pozitívan felfogni a helyzetet és változtass magadban az adott dolgon, ez egy jó lehetőség!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Olyan valakivel találkozhatsz ma, aki nem túl megbízható, és ez zavar téged. Persze azért, mert valamilyen károd származik a dologból. Mielőtt nagyon megsértődsz, érdemes lefuttatnod magadban, hogy te vajon mindig megbízható vagy-e.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Igényed lenne a figyelemre és a törődésre, de úgy érzed, hogy ezt valamiért most nem kaphatod meg. Vajon tényleg igazad van, vagy csak nem mutatod ki, nem kommunikálod megfelelően, amit szeretnél? Gondold át.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Győztesnek érezheted ma magad és te nagyon szereted ezt az életérzést, úgyhogy igazán kellemes napod lesz. Arra vigyázz, hogy ne ess át a ló másik oldalára, ne válj gőgössé vagy arrogánssá. Úgy is ünnepelheted magad, ha közben nem nyomsz le másokat!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Végre megértesz ma valamit, ami már régóta foglalkoztat és ez rengeteg dolgot új megvilágításba helyez. Mindened a tudás, úgyhogy érthető módon nagyon örülsz az új információknak. Az egész napodra kihat mindez.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Igazán jó társaságod lesz ma. Lehet szó egy előre megbeszélt programról, egy spontán találkáról, de akár egy teljesen új ismeretségről is. A lényeg, hogy örülni fogsz neki és nagyon jól fogod magad érezni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 11. 29.: Fura szerda

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Rosszul indulhat a nap, de nagy eséllyel hirtelen fordulnak a dolgok és mégis minden jól alakul. Hogy mi a kulcs ehhez az egészhez? A te belső hozzáállásod és az önmagadhoz való viszonyod!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nehezen koncentrálsz ma, mert lélekben és gondolatban valahol egészen máshol jársz. Kimenekíted magad a valóságból, hogy megmenekülj az unalomtól és a fásultságtól. De vigyázz, hogy a hétköznapi dolgaidban nehogy megbosszulja magát mindez!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egész nap agyalsz és aggódsz ma, emiatt pedig tele vagy feszültséggel, ami nem is csoda. Egyszerűen csak el kellene fogadnod, hogy vannak dolgok, amik rajtad kívülállók és nem kontrollálhatod őket. Nem könnyű, de így van!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Strapás napod lesz ma és nagyon szeretnél teljesíteni, persze nem mások miatt, hanem magadért, de olyan dolgokat is társítasz, a mai sikerrel vagy kudarccal, amik nem is kapcsolódnak oda, úgy túl sok terhet teszel a dolgokra.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Elfeledkeztél a közelmúltban, vagy elfeledkezel ma valamiről, ami fontos. Emiatt pedig nehéz helyzetbe kerülsz, de meg tudod oldani, ha a sarkadra állsz!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top