nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp: Kiegyensúlyozott szombat

Napi horoszkóp 2023. 12. 02.: Kiegyensúlyozott szombat

Egy nyugodt, kiegyensúlyozott szombati napja lesz a csillagjegyeknek.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma mindenki nyugodt és jó kedvű, így ma összedughatjátok a fejeteket és akár a karácsonyi menüt vagy az ajándékokat is kitalálhatjátok. A mai napot a családod és a szeretteid körében töltöd, amire nagyon novemberben nem volt példa.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma kiegyensúlyozott vagy. Minden gondolatod már a karácsony körül forog. Semmi dolgod nincs a mai napon, ez egy igazán szuper szombat. Van időd kicsit leülni önmagaddal, és agyalni, mit, hogy szeretnél csinálni a következő évben.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma úgy is dönthetsz, hogy még visszabújsz az ágyba, nincs szükség a korán kelésre. Minden úgy megy, ahogy azt te szeretnéd, így végre megnyugodhatsz. Kezdd el szervezni, tervezni az ünnepeket, kinek, mit szeretnél ajándékozni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nyugodt napot tölthetsz ma el. Ha nincs kedved kimozdulni, akkor ne tedd, ha csak a kanapén szeretnél kucorogni egész nap, akkor engedd meg magadnak. Ez egy ilyen szombat, az ünnep közeledtével úgyis beindul a rohanás.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Már karácsonyi lázban égsz, ahogy a többi csillagjegy is. Egyelőre azonban van dolog otthon is, és a munkahelyen is. Sok megoldandó feladat van, amivel le is vagy maradva. Egyelőre koncentrál ezekre.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A lakás úszik, de ma semmi nem tud kihozni a sodrodból. Nincs is miért idegeskedned, a dolgok megvárnak. Ha úgy érzed, inkább pihenj egy kicsit, majd ess neki mégegyszer az otthoni teendőknek.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nagyon nehéz heted volt, épp ideje levezetni a feszültséget. Rád fér már ez a hétvége, hiszen egész héten még csak levegőt sem tudtál venni. Ne keseredj el, hamarosan jön a jól megérdemelt pihenés.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Kiegyensúlyozott szombat

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Ma rendkívül nyugodt vagy. Szükséged is van rá, hisz fel kell készülnöd az év végi hajtásra. Ne feledkezz meg a karácsonyi ajándékok beszerzéséről se.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma az otthonod a nyugalom szigete. Senki sem ideges, mindenki nagyon fáradt. Ne keljetek korán, egy kései ebéd miatt nem haltok éhen. Legyen ez egy nyugodt, és kiegyensúlyozott szombat a hétköznapi nagy rohanások után.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Rengeteg ötleted van karácsonyra, a hangulatod is sokkal jobb. Szervezz ma programot a barátaiddal vagy légy családdal, beszéljétek át a következő időszakot. Hangolódjatok az ünnepekre.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma szeretnél valahova elmenni, amire a barátaid is vevők lesznek. Szórakoztató programokat találtok, és a nap az meglásd csak elszalad. Óriási energiát ad a mai nap. Nagyon jól fogod magad érezni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma semmi kedved emberek közé menni, mert meg akarod őrizni nyugalmadat. A karácsonyi ajándékokat azonban már el kell kezdened beszerezni. Nos, az internet megfelelő eszköz ehhez. Légy otthon, pihenj, töltődj.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top