nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 12. 03.: Nyugalom és a béke napja

Napi horoszkóp 2023. 12. 03.: Nyugalom és a béke napja

Ez a vasárnap is olyan, mint a többi: viszonylag nyugodt.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma egyáltalán nem érdekel, hogy mit művelnek körülötted a többiek. Elvagy a magad világában, a magad gondolataival. Semmi más nem érdekel, csak hogy megtervezd a következő időszakot.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma minden feszültség oldódni látszik. Párod is sokkal kedvesebb hozzád, mint az elmúlt napokban. Mindketten belátjátok, hogy nincs értelme megsértődni és duzzogni. Töltsétek együtt a mai napot.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma a szerencsés találkozások napja lesz. Minden ember okkal lép be az életedbe, ezt pontosan tudod te is. Szóval, most kezeld okosan a helyzetet. Igazi meglepetést tartogat ez a vasárnap.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagyon jól indul számodra a nap. A hétvégi program megkezdődik, minden a tervek szerint alakul. Barátaid vagy családtagjaid alig várták, hogy találkozzanak veled. Kellemes napot tölthettek együtt.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Igazán élvezed a napot, amikor semmi dolgod. A mai pont ilyen lesz. Pároddal azt tehetitek, amihez csak kedved van. Ritka az ilyen nap, használd ki minden pillanatát. Töltődj fel, megérdemled.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Komoly terveid a mai napra, amiket meg is valósíthatsz. Párod és családod boldog lesz, hogy velük leszel végre, hisz hiányolnak téged. Te is tudod, hogy a munka sok idődet emészti fel, de a mai nap a pihenésé.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Párod/családod különleges meglepetéssel készül, ne utasítsd vissza, mert azzal nagyon elszomorítanád. Fantasztikusan fogjátok érezni magatokat, csak hagyd a dolgokat a maguk rendjében haladni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 12. 03.: Nyugalom és a béke napja

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Ma egy kicsit nyugtalan és szétszórt leszel. Kicsit már mos eleged van a holnapból. Rengeteg feladatod lesz a héten, aminek egyáltalán nem örülsz! Sőt, kifejezetten aggaszt, hogy minden a te nyakadba szakad.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Feszült hangulatban ébredsz, pedig nincs miért aggódnod. Próbáld magad megnyugtatni, kicsit kikapcsolódni, mert teljesen kikészül a következő időszakban, ha most nem pihensz eleget.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma a nyugalom árasztja el lelked. Nem kell dolgoznod, nincs szükséged semmi másra, csak a barátaid és a családod társaságára. Mindez könnyen megvalósítható. Szóval iktass be egy tipikus, család és barátlátogatós vasárnapot.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma nincs semmi dolgod, csak a lazítás. Ha voltak mára terveid, azokat nyugodtan megvalósíthatod, semmi nem akadályozhat meg benne. Ugyan egyedül vagy otthon, de felhívhatod egy barátod is.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kicsit hideg van ugyan, de ennek ellenére tervezhettek egy közös programot. Jól fogjátok érezni magatokat együtt a barátokkal vagy a családtagokkal. Ma ne gondolj semmire, a gondok és a feladatok megvárnak.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top