nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 12. 04.: Kapkodós hétfő

Napi horoszkóp 2023. 12. 04.: Kapkodós hétfő

A mai napon a legtöbb csillagjegy szalad a feladatai után.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma nagyon sok feladatod lesz, de nemcsak a munkahelyeden, de kétségbeesés helyett készíts egy pontos tervet. Ezzel megkönnyíted a dolgod, és már csak arra kell koncentrálnod, hogy kipipáld a feladatokat.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Anyagi helyzeted miatt egy kicsit pánikba esel, de a helyzet nem vészes. Lehet, hogy hozzá kell nyúlnod az aranytartalékhoz, de ez nem jelenti azt, hogy a zsebed nagyon megcsappanna. Vásárolj okosan és tudatosan ebben a hónapban.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egy nyugodt munkanapnak ígérkezik. Meg is lepődsz, hogy semmi idegeskedés, rossz nem ér. Becsüld meg a mai napot, rég volt ilyen kiegyensúlyozott hétfőd.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kicsit feszült vagy a sok feladat miatt, ami ott tornyosul előtted. Ki is futsz az időből, nem osztottad jól be, ezért a mai nap igazán kapkodósra sikerül. Nem ez lesz a kedvenc hétfőd.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hétfőn jó a hangulatod, a közelgő karácsony már most meghitté teszi a felkészülés időszakát. Kiegyensúlyozottságodat a kollégáid és a családod is irigyli. Teljesen ura vagy a helyzetnek, az év végi hajrá meg sem kottyan.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Hétfőn sok lesz a munka, ami miatt kapkodsz is rendesen. Délutánra már a nevedet sem tudod, annyi feladat van a nyakadban. Legszívesebben felállnál, és elmennél, de tudod, ezt most nem teheted meg.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A rohanós hétköznapok nálad sem maradnak el. A munka, a háztartás a család és az ajándékok beszerzése idén valahogy feladja a leckét. Nem vagy nagyon koncentrált, pedig ez nem jellemző rád.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 12. 04.: Kapkodós hétfő

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Bár sokan hagyják az utolsó pillanatra az ajándékvásárlást, te nem vagy ilyen. Sűrű napok elé nézel, de annál könnyebb dolgod lesz majd az ünnep hetében. A lényeg, hogy ne kapkodj, mert az nem vezet semmi jóra.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nem pihentél túl sokat a hétvégén, ezért kicsit fáradt vagy, a kedved sem az igazi, a munkahelyen is dekoncentrált vagy, csak kapkodsz. Ha teheted, ma menj haza időben.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Óriási a hajtás, és te azt sem tudod, hogy konkrétan hol áll a fejed. Ne aggódj, nem vagy egyedül a problémával. Most az a legfontosabb, hogy jól teljesíts a munkában. Semmi más, a többi dolog rendben lesz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Tornyosulnak a felhők a fejed felett. Különösen igaz ez, ha még semmilyen előkészületre nem volt lehetőséged. Fontos számodra a munka, de az elkövetkezendő néhány napban az ünnepekre is gondolnod kell.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Picit eleged van a munkából, az év végi nagy hajrából, az otthoni dolgokból. Besokalltál, amin semmi szégyellnivaló nincs. Előfordul az ilyen. Add ki a dühöd, hogy aztán megkönnyebbülten állj neki ismét a feladatoknak.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top