nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 12. 07.: Tervezős csütörtök

Napi horoszkóp 2023. 12. 07.: Tervezős csütörtök

Több csillagjegy is nagy terveket szó, vagy álmodozik.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma felszínre törhet ma belőled az a düh, amit régóta elfojtottál valamilyen helyzeteben. Arra ügyelj, hogy ezt ne másokon vezesd le. Inkább menj el sportolni, azzal csak jól járhatsz, távozik belőled a rossz érzés és még fitt is leszel.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Hajlamos vagy rá, hogy körbe körbe járj. Már úgy tűnt, hogy kitörsz ebből, de ma megint rákezdesz. Ez nem válik az előnyödre, egy mintát ismételsz, próbálj meg tudatosan kilépni belőle, az segíthet!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma valami olyan információt vagy érdekességet hallhatsz, ami nagyon meglep és egész nap azon kattog az agyad. Közben azért igyekezz a munkádra és a körülötted lévőkre is odafigyelni, különben gondod lehet.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Új ötleteid támadhatnak ma, amiktől fellelkesülsz. Ezek lehetnek a munkáddal kapcsolatosak, de akár az ünnepi készülődéshez is kötődhetnek. Valósítsd meg őket! Jobban és gyorsabban fog menni, mint elsőre gondolod.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Versenyhelyzetbe kerülhetsz ma, amiből te kerülsz ki győztesen. Jogos az örömöd, de arra vigyázz, hogy ne szálljon túlságosan a fejedbe a dicsőség, az nem hozna semmi jót. Légy büszke magadra, de ne nézz le másokat!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Az otthoni teendőiddel telhet a mai napod, vagy azok körül forognak a gondolataid. Még az is lehet, hogy stresszelsz, hogy mindent időben meg tudsz-e csinálni az ünnepekre. Téged ismerve egészen biztosan, ezen felesleges aggódnod!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Terveket szősz ma a jövőre nézve. Ez jó dolog, csak arra vigyázz, hogy ne térj le túlságosan a realitás talajáról, mert ha így teszel az később könnyen csalódáshoz vezethet. Nagyot, de megvalósíthatót álmodj!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 12. 07.: Tervezős csütörtök

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Könnyen összeütközésbe kerülhetsz ma egy családtagoddal vagy egy közeli barátoddal. Makacs és öntörvényű típus vagy, most mégis belátod majd, hogy neked kell engedned ahhoz, hogy rendbe jöjjenek a dolgok!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ábrándos hangulatban vagy ma a jövőddel kapcsolatban, talán azt gondolod, hogy túlzás, amikről álmodozol, pedig meg tudod valósítani, egyszerűen csak el kell hinned, hogy képes vagy rá!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Pozitív visszajelzéseket kaphatsz ma a munkádra és a hozzáállásodra. Vajon képes vagy ezt befogadni? Tudsz igazán örülni a dicsérő szavaknak? Itt az ideje, hogy megtanuld!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Több embert is felháboríthat ma az élettel való hozzáállásod, amivel nem tudnak mit kezdeni. Ez ne szegje kedved, örülj annak, amilyen tisztán, szabadon és lazán tudsz élni és, ahogy a dolgokról gondolkozol.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kissé elvarázsolt vagy ma, ami nem idegen tőled, de most még a megszokottnál is jobban. Olyannyira, hogy már te is meglepődsz ezen és talán szégyellni is kezded. De feleslegesen, téged ilyennek szeret a környezeted!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top