nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp: Váratlan helyzetes szombat

Napi horoszkóp 2023. 12. 09.: Váratlan helyzetek napja

Elég izgalmasan alakul a csillagjegyek szombati napja.

Kos

A napi horoszkóp szerint szombaton váratlan helyzet állhat elő, de ügyesen veszed az akadályokat, és megfogod tudni oldani nagyon könnyen. Összetalálkozhatsz egy régi ismerőssel is, ami kellemes meglepetés lesz, jó emlékekkel töltődsz fel. Az élet most szembesít a múltaddal.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Szombaton otthonodban adódhatnak váratlan helyzetek. Előfordulhat, hogy valami olyan romlik el, amire nagy szükséged lenne, de a családod is (kevésbé jó) meglepetéssel szolgálhat. Bárhogy is alakul, állj pozitívan a dologhoz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szombaton akkor tennél a legjobban, ha ki sem mozdulnál. Túl sokan lehetnek az utcán, káosz alakulhat ki a közlekedésben, te pedig nem vagy éppen türelmes. Ha mégis muszáj elmenned otthonról, akkor érdemes óvatosan és körültekintően közlekedned.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Rád fér a mozgás és az is, hogy kiszellőztesd a fejed egy ilyen nehéz hét után. Estére megnyugszol, és a vasárnap már békében és nyugalomban fog telni, hidd el. De ma, muszáj kiengedned a fáradt gőzt.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ez a hét korántsem volt egyszerű és sajnos a szombat sem lesz sokkal egyszerűbb. Olyan dolgok történhetnek, amikre nem lehet felkészülni, de ne neked akkor is higgadtnak kell maradnod. Váratlan helyzetek napja lesz a mai.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szombaton kipihenheted az egész hetet, ami korántsem volt könnyű számodra. Végre foglalkozhatsz csak magaddal, ami már nagyon rád fér. Ha teheted, vasárnap se csinálj semmit, inkább töltődj fel teljesen.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szombaton oda kell figyelned a többiekre, amellett, hogy magaddal is foglalkozol egy kicsit. Jól be tudod osztani az idődet, ezért pedig a végén mindenki hálás lesz. Adódhatnak váratlan helyzetek is ma, de elég rugalmasan kezeled ezt is.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 12. 09.: Váratlan helyzetek napja

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Az élet most váratlan helyzetek elé állíthat. Nem feltétlenül lesz nagy az egyet értés a családban, sőt, az is könnyen lehet, hogy minden a feje tetejére áll. De te akkor is ragaszkodj a saját elképzeléseidhez.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szombaton végre megkönnyebbülhetsz a húzós hét után. Túl jutsz a nehézségeken és nagy örömmel tölt el. Ne ijedj meg, ha furcsa helyzet áll elő ma, jelenleg nem hozhatsz rossz döntést, most neked áll a zászló.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szombaton fontos lenne, hogy pihenj, de ez nem jelenti azt, hogy egész nap ágyban kellene lenned. Az aktív pihenés is lehet jó, sőt, levezetheted a feszültségedet.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ahogy a hét többi napja, úgy a szombat sem lesz zökkenőmentes. Valószínűleg minden terved felborul és teljesen mást kell csinálnod, mint amit eredetileg elterveztél. Ne bánkódj a váratlan helyzeteken, a pozitív hozzáállásod minden átsegít.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szombaton szerencsének érezheted magad, mivel téged elkerülnek a rázós helyzetek. Tele vagy energiával, éppen ezért ma töltsd aktívan a napot. Kirándulj, sétálj, a lényeg, hogy legyél mozgásban.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top