nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 12. 10.: Békés vasárnap

Napi horoszkóp 2023. 12. 10.: Békés vasárnap

Nyugodt, békés vasárnap vár a csillagjegyekre.

Kos

A napi horoszkóp szerint minden kérdéses dologra megtalálod a megoldást. A megérzéseid mindig jók, ez most sem lesz másként, de a mai pihenés mellé, azért kezd el beütemezni az ajándékok vásárlását is.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Bár nagyon kevés dolog van, amiben előre tervezhetsz, te mégsem vagy letörve. Sok változás történt az elmúlt néhány hónapban, amiknek azonban még nincs vége. Egyelőre jól veszed az akadályokat, ügyes vagy, így tovább!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Vasárnap rájössz, hogy mindenki támogat téged és jelenleg nincs is másra szükséged. Ha segítséget vagy tanácsot kérsz, mindig kapsz és ez felbecsülhetetlen. Végre az évben először egyensúlyban vagy magaddal.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma tervezz. Már nem sok van hátra ebből az évből, és a jövő évet meg kell tervezned úgy, ahogy most a legjobb neked. Kicsit ki is szellőztethetnéd a fejed, hogy tisztán láss és valóban jó döntéseket hozz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A vasárnap egy kifejezetten jó nap lesz. Most tényleg pihenhetsz, lazíthatsz egész nap. Még az ágyból sem kell felkelned, hacsak nincs kedved sétálni egy nagyot. Nehéz heted jön, megérdemled a pihenést.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Vasárnap tudatosan magadra kell figyelned, legfőképp az egészségedre. Nagyon gyenge vagy, sok a stressz, az immunrendszered pedig jelez. Nagyon elhanyagoltad magad mostanában.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vasárnap ráébredsz arra, hogy a párod sokkal többet jelent neked, mint eddig hitted. Mutasd ki, mennyire szereted őt. Ha nincs párod, akkor pedig légy egy kicsit a családdal, mostanában úgy sem látnak annyira gyakran.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 12. 10.: Békés vasárnap

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A vasárnapot töltsd a szeretteiddel. Ha mégsem jön össze, délután látogasd meg, akit szeretnél, hiszen a nagy hajtásban alig tudtok találkozni. Ma bepótolhattok ebből valamit.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ez a vasárnap tényleg olyan lesz, mint amilyet már régóta szeretnél. Pihenhetsz, semmi feladatod nincs, és ez rendkívül kikapcsol. Rég volt ennyire nyugodt napod, aminek minden percét ki is élvezed.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A vasárnap álmodozással telhet. A jövőd lehet az, amin elgondolkozol, főleg akkor, ha még nem találtad meg az igazit. Ne ostorozd magad, teljesen normális, hogy az ünnepek közeledtével vágysz valaki szeretetére.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Vasárnap legszívesebben egész nap az ágyban maradnál. Ha így érzed, akkor maradj ott. Senki ezért nem fog megszólni. A mai nap legyen egy tipikus, pihengetős vasárnap.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nyugodt vagy, nem kapkodsz, nem rohansz, nem veszed fel a telefont, hanem ma kicsit elcsendesedsz. Ez a lehető legjobb döntésed az elmúlt hónapokból.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top