nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 12. 11.: Álmos hétfő

Napi horoszkóp 2023. 12. 11.: Álmos hétfő

A mai napon a csillagjegyek többsége nagyon fáradt lesz.

Kos

A napi horoszkóp szerint nehéz időszak áll mögötted, de minden erőfeszítésed meghozta a gyümölcsét. Végre pihenhetsz az év végén. Nagyon megérdemelted! A következő időszak csak pozitív meglepetéseket tartogat majd.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nagy szükséged van a családod és a barátaid támogatására, mert nagy döntések előtt állsz. Mindenki készségesen segíteni fog, ezen nem kell aggódnod egy percig sem. Csak semmi ne kapkodj el.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Rendkívül kimerült vagy, pedig még csak most kezdődik a hét. Próbáld meg összeszedni magad. Nemsokára szabadságra mész, amit már nagyon megérdemelsz. Ezt a hetet bírd ki valahogy.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Semmihez nincs energiád, az elmúlt hét és a rengeteg munka kiszívta belőled az életkedvet is. Ha megteheted inkább hagyd ki a mai munkanapot, és maradj otthon. Türelmesnek kell lenned másokkal, és még van bőven munkád erre az évre. Próbáld felszívni magad erővel.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma tényleg feszegeted a határaidat. Nem szándékosan ugyan, de kiborítod környezetedet is, pedig ők semmi mást nem akartak, mint neked segíteni. A kollégáid isszák meg rossz hangulatod és türelmetlenséged levét.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Egy apró hiba óriási bonyodalmat fog okozni a munkahelyeden. Szerencsére megoldjátok, de ez a stressz most nagyon nem hiányzott neked. Kiszívja az utolsó utáni erőd is. Nagyon rosszul viseled most a mindennapokat.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A mai nap nem lesz egyszerű. Feszült vagy és türelmetlen, közeledik a karácsony, te pedig még sehol sem tartasz az előkészületekkel. Munka után ne haza, hanem körülnézni menj, így valamelyik délután már célirányosan vásárolhatsz. Oszd be az időd!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 12. 11.: Álmos hétfő

(Fotó: unsplash)

Skorpió

A mai nap türelemre lesz szükséged, ugyanis minden lehetséges probléma a nyakadba szakad. Neked viszont ez nem jelenthet gondot, ennél nehezebb helyzetben is voltál már, és azt is megoldottad.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szükséged van egy nagy beszélgetésre egy olyan baráttal, aki mindent tud rólad és segíthet neked meghozni egy nehéz döntést. Gondold át a lehetőségeidet, semmiképp se hozz nehéz döntést.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Kollégáid ugyan mindenben támogatnak, de most te vagy az, aki egy pillanatra sem lazíthat, ugyanis itt a soha vissza nem térő lehetőség, hogy feljebb kerülj a ranglétrán. Még az idén elérheted kitűzött célod.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma nagyon feszült vagy, nem mennek úgy a dolgok, ahogy azt eltervezted. Ha döcögősen is, de megoldod a mai napra kitűzött feladatokat. Próbálj meg ne idegeskedni, mert azzal nem leszel előrébb.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Sajnos a mai nap semmilyen jó dolgot nem tartogat, a munkahelyeden lehetnek fennakadások. Ne feledkezz meg az ünnepek közeledtéről sem, sok elintéznivalód van ezzel kapcsolatban. Nagy a nyomás, amit nem kezelsz túl jól.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top