nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 12. 12.: Kapkodós kedd

Napi horoszkóp 2023. 12. 12.: Kapkodós kedd

Az év végi hajrá a tetőfokára hág.

Kos

A napi horoszkóp szerint te kedveled a gyors és dinamikus dolgokat, ám most annyi a teendőd, hogy te is egy kis lassításra, pihenésre vágynál, ami amúgy nem jellemző rád. Tarts ki még egy kicsit!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Valószínűleg nem nagyon érted, hogy mi ez a hatalmas felhajtás körülötted. Te komótosan teszed a dolgod, ami belefér az időbe, az belefér, ami nem, az nem. Nem aggodalmaskodsz. Az biztos, hogy sokan példát vehetnének rólad!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Megígértél dolgokat pár embernek a közelmúltban, amit szándékoztál is betartani, a gond viszont az lehet, hogy most már egyáltalán nem emlékszel, hogy kinek és mit ígértél, így kalamajkába keveredhetsz. Legközelebb jobban jársz, ha jegyzetelsz!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagy esély van rá, hogy elvesztetted a fonalat azzal kapcsolatban, hogy hogyan érd utol magad. Segíthet, ha listát írsz a legfontosabb feladataidról és lépésről lépésre haladsz. Így legalább a nagyját tuti, hogy sikerül megoldanod.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Annyi dolgod van, hogy szinte semmi időd nincs saját magadra, ami egyre jobban kezd zavarni. Emiatt pedig egyre nyűgösebb és hisztisebb leszel. Vagy engedj meg magadnak némi pihenést, vagy szorítsd össze a fogad és bírd ki ezt az időszakot, már nincs sok hátra!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Valószínűleg robot üzemmódba kapcsolsz ma, hogy minden feladatodat optimálisan el tudd látni, hiszen van belőlük bőven. Ez neked jól megy, van benne rutinod, csak arra vigyázz, hogy utána lépj vissza a lazább önmagadhoz!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Egy számodra fontos visszajelzést vársz, de csak nem akar megérkezni, amitől lehangolt és bizonytalan lehetsz. Nem lehet, hogy arra akar mindez megtanítani, hogy végre saját magadra hallgass, ne mások visszajelzéseire várj?

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 12. 12.: Kapkodós kedd

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Még 12 nap van karácsonyig, de máris kezd nagyon eleged lenni az egésztől, a készülődéstől, a karácsonyi daloktól, a díszítésektől, ez nagy eséllyel nem éppen a te világod. Próbálj meg valami másra fókuszálni, olyanra, amit szeretsz, az segíthet.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nem vagy ma a helyzet magaslatán , talán az egészséged sem száz százalékos, mégis teljesítened kell ma, sok a feladatod. Ne aggódj, jobban fog sikerülni, mint várnád!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Valami könnyen felbőszíthet ma. Valaki túl érzelmesen vagy éppen túl racionálisan áll egy kérdéshez, amihez szerinted pont az ellenkező módon kellene viszonyulni. A lényeg, hogy ellentétes a véleményetek és konszenzusra kell jutnotok.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nagy eséllyel rohanásban vagy, azt sem tudod, hol áll a fejed, vagy hova kapj éppen. Ráadásul azokon a feladataidon kívül, amikről már tudsz és lehetőségeid szerint beütemezted őket, folyamatosan újak is érkeznek.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kissé zavarodottnak, frusztráltnak érezheted ma magad. Már teljes erővel belevetnéd magad a karácsonyi hangolódásba, készülődésbe, de a feladataid és kötelezettségeid egyáltalán nem hagyják ezt. És ez zavar téged.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top