nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 12. 13.: Meglepő szerda

Napi horoszkóp 2023. 12. 13.: Meglepő szerda

Van akinek stresszesen, míg másnak egész kellemesen telhet a mai nap.

Kos

A napi horoszkóp szerint könnyen eleged lehet ma mindenből, ingerlékeny és türelmetlen vagy. Mindez nem csoda, hiszen nagyon túlterhelt vagy mostanában. Próbálj nem konfliktusba kerülni másokkal, mert az csak tovább rontana a helyzeteden.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Mostanában valamiért nehezen érted meg mások nézőpontját, ez az állapot ma tetőzhet. Próbálj meg egy kicsit empatikusabb, odafigyelőbb lenni, nem csak a kapcsolataidnak, de neked is jót tehet, ha nem mindig csak a saját fejed után mész.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nyeglének állíthatnak ma be, ami könnyen rosszul eshet. Pedig, ha belegondolsz, lehet benne igazság, lehet, hogy másokhoz képest jóval lazábban fogod fel a dolgokat, de ez nem minden esetben negatív.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Könnyen leragadhatsz ma valami múltbeli dolognál, ami elveheti a figyelmed és az energiád. Ennek most nincs itt az ideje, próbálj a jelenre koncentrálni, hiszen itt van most dolgod. Sőt a múltat is csak a jelenben tudod felülírni!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Sikeres és vidám napod lesz ma, amin te lepődsz meg a legjobban, hiszen mostanában nem voltál a legjobb passzban. Lehet, hogy vége a rossz periódusnak, ez csak rajtad áll. Élvezd ki az év végét és az adventi készülődést!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Igen-igen, rengeteg a dolgod, mégis itt lenne az ideje, hogy lazíts egy kicsit! Hidd el, ha megengedsz magadnak némi pihenést, utána még hatékonyabb leszel a feladataid megoldásában. Próbáld csak ki!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

El vagy bűvölve a körülötted lévő ünnepi hangulattól, vagy, ha még kevesebbet érzékelsz belőle, akkor attól, hogy hamarosan részed lehet benne. Te az a típus vagy, aki maximálisan tud örülni a karácsonynak, használd ezt ki!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 12. 16.: Meglepő szerda

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Váratlan elismerést kaphatsz ma egy számodra fontos ügyben, méghozzá olyanban, amiben korábban nem ismerték el az igazadat most viszont mégis elfogják! Büszke lehetsz magadra, és végre azt is érezheted, hogy jó helyen vagy!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Vásárlási lázban égsz, ez nem biztos, hogy gyakori nálad, de úgy érzed, hogy most a már nagy, de még nem elviselhetetlenül nagy bolti roham alatt van itt az ideje, hogy beszerezd a karácsonyi ajándékokat és kellékeket.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egy találkozódat, amit nagyon vártál, lemondhatnak ma. Ez csalódással tölt el, de közben ráébredhetsz, hogy mások is így érezhetnek, amikor te mondasz le dolgokat a munkaügyeid miatt.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Lehetséges, hogy hiányozni kezd ma valaki, aki régen sokat jelentett a számodra, de valamiért megszakítottad vele a kapcsolatot. A karácsony remek időpont lehet rá, hogy felkeresd és tisztázzátok a dolgokat! Gondold át ennek lehetőségét!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Várakozó állásponton vagy ma. Lehetséges, hogy egy csomagot vársz, vagy egy számodra fontos személy jelentkezését. Mindez valószínűleg nem ma fog megtörténni, a várakozásod mégsem hiábavaló.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top