Napi horoszkóp 2023. 12. 22.: Izgalmas péntek

nlc | 2023. December 22.
Nyakunkon a karácsony, most már a csillagjegyek nagy része a készülődéssel van elfoglalva.

Kos

A napi horoszkóp szerint valakinek ma mindenképpen el szeretnél magyarázni valamit, de az illető egyáltalán nem érti meg, amit mondasz. Ha sokadszorra sem megy a dolog, akkor inkább add fel, lesz még rá lehetőséged, hogy megértesd magad vele. Egyelőre azonban csak idegel a helyzet.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma pihend ki a fáradalmaidat és engedd ki a gőzt. Akár az egész napot átaludhatod még akkor is, ha másoknak ez nem tetszik. Szabadságon vagy, oszd be az időd magadnak. Lehet, hogy karácsonyi nagy hajrá előtt vagy, de fáradtan úgysem tudsz megoldani semmit.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A mai nap nem is lehetne szebb. Ez a nap sokkal egyszerűbb és nyugodtabb lesz, mint amire számítottál. Valamiért tele vagy feszültséggel, de magad sem érted, hogy ez miért van. Nyugodj meg, és élvezd a pillanatot, az ünnepeket.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagy rohanásban vagy. A két ünnep között azonban érdemes lenne lazábbra venned a dolgokat, hátradőlni és pihenni. Nincs semmi okod a rohanásra, csak nyugodtan.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma nem tudod megoldani mások problémáját. Nem is érdemes belekezdened, mert a kudarc csak felbosszantana téged. Ne akard mindenképp megváltani a világot, mert egyszerűen nem tudod, és nem is lehet.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma nehezen viseled el környezeted, mert mindenkinek mehetnékje támad. Te nyugodtan maradj otthon, csináld a dolgod, van elég teendő így az ünnepek előtt. Koncentrálj magadra, a díszítésre, és a családra.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma igyekszel úgy intézni a napod, hogy találkozhass egy rég nem látott barátoddal. Mindkettőtök számára áldás lesz ez a találka, hisz jobb lesz a közérzeted és a hangulatod is.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Ma valakinek valamit nagyon be akarsz bizonyítani. Ne fecséreld erre az idődet és az energiádat, mert nem fog menni. Inkább tedd meg azt, amit szeretnél, az otthonodban. Nagy lázban égsz, hiszen nyakunkon az ünnepek.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Idén megcsúsztál a teendőkkel. Az ajándékvásárlással, a takarítással, nincs kész az ünnepi menü fejben. De semmi pánik, minden megoldódik. Kérj egy kis segítséget a családtól, hidd el jobb lesz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Mondj igent a programokra, amikre meghívnak. Tedd felejthetetlenné ezt az év végét. Élvezd ki az ünnepeket varázsát, legyél a szeretteiddel. Lassan engedd el a munkát. Megvár jövőre is.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma már az utolsó simításokat végzed, ezerrel készülsz az ünnepekre. Minden a legnagyobb rendben halad, szíved csordultig van szeretettel. Szereted ezt az időszakot, és meg is éled. Jól is van ez így!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma felszabadultnak és energikusnak érzed magad. Nyugodtan belevághatsz, amibe csak szeretnél, minden sikerrel zárul majd. Pörögsz az ünnepek előtt, amin magad is meglepődsz, de élvezed, hogy hatékony vagy.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version