nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 12. 24.: Boldog karácsonyt!

Napi horoszkóp 2023. 12. 24.: Boldog karácsonyt!

Elérkezett a várva várt ünnep!

Kos

A napi horoszkóp szerint ma nem biztos, hogy ma megkapod azt az ajándékot, de ne keseredj el, mert arra igazán nincs okod. A karácsony a szeretetről szól, nem pedig az ajándékokról. Töltsétek együtt az ünnepeket, érezd jól magad a családoddal.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Mint minden évben, most is máshogy alakul a karácsony. A hangulatod már megvan, ne hagyd, hogy bármi is elrontsa. Nagyon vártad ezt a napot, használd ki minden pillanatát, megérdemled!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Elérkezett Szenteste napja és bár lehet, hogy sok a teendőd, mégis hagynod kel időt a pihenésre. Ha máshogy nem megy, akkor reggel maradj egy kicsit tovább az ágyban. Ma este nem is szeretnél mást, mint együtt lenni szeretteiddel, hát tedd ezt.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szenteste te vagy az, aki koordinálja a karácsonyi készülődést és annak utolsó simításait. Rengeteg ötleted van, hogy mit hogyan kellene csinálni, még akkor is, ha nem igazán vagy karácsonyi hangulatban. Estére azonban hangulatod meg fog érkezni!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A mai napon megtalálod a módját annak, hogyan végezhetsz mindennel időben, mielőtt még bárki megérkezne. Ha vannak gyermekeid, akkor a nagyszülők szívesen segítenek neked, míg feldíszíted a fát és befejezed az ünnepi menüt. Csak ne idegeskedj!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szenteste napján álmodozással töltöd a napot, ez pedig nem akadályoz téged semmiben. Közben azért jár a kezed, fát díszítesz, sütsz, főzöl, ajándékot csomagolsz. Álmaid könnyebben válnak valóra, mint eddig bármikor!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szenteste rögtönözhetnél egy ünnepi beszédet is az ajándékok mellé, ami tényleg szívből jön. Mindenki nagyon fogja értékelni, talán jobban, mint az ajándékokat. Ez egy remek ötlet volt tőled, csinálj belőle hagyományt.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 12. 24.: Boldog karácsonyt!

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Szeretnéd, ha minden tökéletes lenne szenteste. A szeretteid azonban nem a tiszta lakásra és ajándékokra vágynak, hanem a te társaságodra és szeretetedre. Ne kapkodj, csak nyugodtan! Minden jól alakul és időben elkészülsz majd.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szenteste van, összpontosíts a családodra. Azonban, ha ma egyedül töltöd a szentestét, akkor legyen ez a nyugalom napja, ne keríts nagy feneket semminek. Egyszerűen éld meg a pillanatot, mérlegelj, tervezz!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Az elmúlt napokban túlvállaltad magad, ezért nem is csoda, ha ma feszült és fáradt vagy. Minden jól alakul majd, mindenki nagyon elégedett és boldog lesz, ami neked igazi megkönnyebbülés. Mindent jól csináltál idén is!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szereted, ha minden tökéletes, de lássuk be, nem lehet az. Karácsonykor a szeretet a legfontosabb a szeretetről szól, nem a tökéletességről. A tökéletesség abban rejlik, hogy együtt vagytok. Ezt ne feledd!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nagyon vártad a mai napot, készültél is rá rendesen. Minden a lehető legnagyobb rendben zajlik le, nem csoda, hogy a szíved tele van szeretettel és boldogsággal. Nagyon jól csináltál mindent, légy büszke magadra.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top