nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp: Programokkal teli péntek

Napi horoszkóp 2023. 12. 29.: Programokkal teli péntek

Az ünnepek közötti időszak sem unalmas a csillagjegyeknek.

Kos

A napi horoszkóp szerint jó napod lesz! Bár az emberek kissé türelmetlenek lehetnek, te mosolyogva fogadod még a panaszokat is. A karácsony feltöltött türelemmel és boldogsággal és ezt most semmi és senki nem ronthatja el. Egy darabig még kitart ez a boldogság.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma laza napod lesz még akkoris, ha dolgozol. Munka után menjetek el valahova a barátokkal. Meglásd, nagyon jól fog elsülni a dolog. Ha pedig nem dolgozol, az egész nap a tiétek.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ha ma nem kell dolgozni menned, akkor semmi más dolgod nincs, mit lustálkodni. Nem feltétlen muszáj ágyban maradnod, akár egy barátokkal töltött nap is adhat elég energiát a következő napokra. Erről szólnak az ünnepek.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ha ma dolgoznod kell, próbálj meg nyugodt maradni, ugyanis lesznek, akik megpróbálnak kihozni a sodrodból. Ne hagyd, hogy sikerüljön nekik, nem ér annyit az egész. Inkább csinálj valami hasznosat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A mai a nyugalom jegyében telhet. Ha nincs párod és esetleg egyedül vagy otthon, akkor lustálkodj nyugodtan, megérdemled a pihenést. Viszont, ha többen vagytok akár egy közös program feldobhatja a napotokat.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nem meglepő, ha nagyon unod az otthon létet. Ha a karácsony előtt elmaradtál a munkával, akkor ma nyugodtan dolgozhatsz is egy kicsit. Azért ne vesd bele magad túlságosan a dolgokba!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma minden lehetőséged megvan arra, hogy a barátaiddal töltsd a napot. Mindenki túl van már a karácsonyozáson, így jöhet a baráti időtöltés. Ha dolgozol, ez megoldható délután is, nincs kifogás!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Programokkal teli péntek

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Nem lesz könnyű napod, ha dolgoznod kell. A két ünnep között mindig nyüzsgés van, éppen úgy, ahogy előtte. Most nagy türelemmel kell lenned, már nincs sok hátra az évből. Nem volt könnyű az elmúlt időszak, de tarts ki.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ha nem kell dolgozni menned, akkor végre tovább ágyban maradhatsz a pároddal, aminek mindketten örültök, hisz ritkán lehettek kettesben, zavartalanul. Ez a nap szóljon csak rólatok.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Karácsonykor sem pihented ki magad rendesen, így ha ma nem kell dolgoznod, akkor ne habozz! Aludj ameddig csak szeretnél és tégy azt, amit csak akarsz. Ne foglalkozz semmivel és senkivel.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A házimunka is megvár, csak lustálkodj. Úgyis ritkán van ilyen nap, amikor azt teheted, amit csak akarsz. Pihend ki az év fáradalmait, rád fér igazán. Nagyon sokat dolgoztál. Kemény időszak volt.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Karácsonykor sem te voltál az, aki a lábát lógatta, tehát, most te következel. Ne törődj semmivel, szánj legalább 3 napot a pihenésre. Nagyon fáradt vagy, légy egy kicsit megengedő magadhoz.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top