nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2024. 01. 10.: Elmélkedős szerda

Napi horoszkóp 2024. 01. 10.: Elmélkedős szerda

Sok mindenre rájöhetnek ma a csillagjegyek.

Kos

A napi horoszkóp szerint te általában máshogy fogod fel a veszélyt, mint a körülötted lévők, ezért sokszor nem érted, hogy mitől és miért félnek mások. Ma betekintést nyerhetsz ebbe, olyan lehet ez a számodra, mint egy érzékenyítő tréning.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A hatalmába keríthet ma a félelem valaminek az elvesztésétől. Ez lehet egy szeretett személy, egy tárgy, de akár egy pozíció is. Próbáld megvizsgálni, hogy mi a félelmed valódi gyökere.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nem érted, hogy az emberek miért nem kommunikálnak megfelelően a környezetedben. Az lehet ennek az oka, hogy nem mindenki olyan közvetlen és jó kommunikátor, mint amilyen te vagy. Segíthetnél nekik ebben a témában.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Úgy érezheted, hogy egy szakasz, valamilyen számodra fontos dolog lezárult az életedben és ez szomorúsággal tölthet el. Gondolj arra, hogy amit egyszer átéltél az már örökre a tied, magaddal viszed az utadon.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Valaminek a kezdetén vagy, és, hogy jól tudj haladni, hogy sikeres lehetsz, magad mögött kell hagynod néhány dolgot, ez azt jelenti, hogy nem reagálhatsz úgy, mint, ahogyan korábban reagáltál volna. Próbálj erre tudatos lenni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Úgy érzed, hogy valami láthatatlan zsineg visszaránt a múltba, de mi lenne, ha nem akadályozóként, hanem támogatóként tekintenél rá? Mint egy végtelenített köldökzsinór, ami biztonságot ad a számodra, de nem akadályoz a haladásban.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Családi mintákon elmélkedhetsz ma, mint például a férj és a feleség szerepe. Érdemes átgondolnod, hogy neked milyen tapasztalataid vannak a témában, mik lehetnek azok a családminták, amiket akarva vagy akaratlanul követsz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 01. 10.: Elmélkedős szerda

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Fel kellene ma hívnod valakit, vagy felvenni valakivel a kapcsolatot, de nem szívesen teszed. Érdemes átgondolnod, hogy mi lehet a benned lévő ellenállás valódi oka. Ha rájössz sokkal könnyebb lesz, sőt még fontos tanulsága is lehet a dolognak.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Az idő kérdése foglalkoztathat ma. Bármilyen aspektusban. Akár, hogy mért megy ilyen gyorsan, vagy éppen lassan. Vagy belebonyolódhatsz olyan filozofikus kérdésekbe is, hogy létezik-e egyáltalán idő.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Lépten-nyomon az önszeretet témába botolhatsz ma, ami lehetséges, hogy idegesít és frusztrál. Pedig nagy valószínűséggel azért jön ennyiszer elő, mert valami dolgod van vele. Hogy állsz te ezzel a témával?

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ideges lehetsz ma valamiért, ráadásul magad sem tudod, hogy miért. Minél inkább próbálod legyőzni ezt az idegességet, annál erősebb lesz. Ma inkább az a célravezető, ha megbarátkozol vele, hogy ez egy ilyen nap.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Az anya téma foglalkoztathat ma, akár te mint anya, akár az, hogy neked milyen volt a kapcsolatod az anyukáddal, sőt még az is lehet, hogy a kettő összefüggései. Érdemes átgondolnod a téged foglalkoztató kérdéseket.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top