nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2024. 01. 14.: Fura vasárnap

Napi horoszkóp 2024. 01. 14.: Fura vasárnap

Van, akinek egész jól, van, akinek kevésbé telik problémamentesen a vasárnap.

Kos

A napi horoszkóp szerint csendes vasárnapod lesz, izgalmak nélkül. Nagyon elvagy fáradva, valahogy nem úgy indult ez az év, ahogy azt eltervezted magadnak. Kapcsolj ki, ma töltsd a napot pihenéssel, igazán megérdemled.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ne törődj most a másik érzéseivel, a saját démonjaiddal kell megküzdened. Próbáld megtervezni a napjaid, mert így elfogsz veszni a részletekben. Ne kapkodj, mert akkor ez az év sem fog sikerülni.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Vasárnap könnyedén összeveszhetsz valakivel, ha nem vagy elég figyelmes. Természetesen fontos a saját véleményed is, de ez nem jelenti azt, hogy mindig igazad is van. Itt az ideje meghallgatnod másokat is.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Óriási lelki hullámvölgyben vagy. Egyszer fent, egyszer lent, ezt már magad sem, de a család sem bírja követni. Lehet, hogy nagy csalódás ér, elveszítesz valakit, de mindennek megvan oka.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma nehezen koncentrálsz bizonyos feladatokra, pedig nagyon fontos lenne, hogy kezedbe vedd az irányítást is. Most ne hallgass senki véleményére, csak menj előre, és csináld azt, amit eredetileg elgondolták.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nem éppen leszel a topon, de el kell fogadni, hogy nem minden nap lehetsz jó formában. Ha ma nincs semmi kedved semmihez, akkor ne csinálj semmit. Neked is kijár a pihenés, mint bárki másnak, ne önostorozd magad.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Változatos nap lesz a mai, ami testben és lélekben is felkészít majd a hétfőre. A családdal is tudsz találkozni, nagyot nevettek, esztek együtt, ami rendkívül felfog tölteni. Egy igazi klassz vasárnapod lesz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 01. 14.: Fura vasárnap

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ismeretlen érzés kerít hatalmába, de mindenképpen a jó értelemben. Talán nem tudod miért történik ez veled, de nemsokára ki fog derülni, mi célja van veled a sorsnak.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Vasárnap furcsa nap elé nézel, de végülis remekül fog elsülni a nap. Az egyik barátoddal menjetek el egy minikirándulásra, a spontán dolgok a legjobbak, hidd el.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Vasárnap nem látsz tisztán semmit, minden zavarosnak tűnik. Később ez nem így lesz, de addig még türelemmel kell lenned. Ha szükséges, aludj párat ezekre a napokra, hogy aztán tisztábban láss.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Bizonyos dolgokat nagyon nehezen kezelsz, ez pedig vasárnap sem lesz másként. Kedved ugyan ma már jobb egy kicsit, de nem tudsz hatékonyan gondolkodni és cselekedni. Teljesen leblokkoltál.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Sok a negatív energia körülötted, de ezt elég jól kezeled. Már látod a célt, csak karnyújtásnyira van, és te mész is előre. Ne foglalkozz mások véleményével, tedd azt, ami neked a legjobb.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top