nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2024. 02. 10.: Feszült szombat

Napi horoszkóp 2024. 02. 10.: Feszült szombat

A mai nap nagyon zaklatott és stresszes lesz.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma nagyon közvetlen vagy mindenkivel és ez még a környezetednek is feltűnik. Kicsit vegyél vissza, nehogy magadra haragíts ma valakit.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Párod nagyon frusztrált a mai napon. Próbáld meg elterelni a figyelmét, ha pedig nem megy, vedd rá, hogy mondja el, tulajdonképpen mi a baj. Ha épp nincs párod, de a barátod van hasonló helyzetben, akkor is segíts.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma nagyon ideges és ingerült vagy. Zavarni fog minden és mindenki. Ha teheted, akkor ma inkább ne mozdulj ki, mert ebből csak vita lesz. Élvezd az otthonlétet és pihenj. Sokat dolgoztál a héten.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Felesleges ugyan, de teljesen be vagy feszülve és rendkívül türelmetlen is vagy ma. Szedd össze a családot vagy csak a párod és töltsétek együtt a mai napot. Kicsit kapcsolódj ki, mert ez a stressz nem tesz jót.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nehezen indul a mai nap, ugyanis nem könnyű kikelned az ágyból. Nem kell minden házimunkát egy nap alatt elintézned, hisz neked is ez az egy pihenőnapod van a héten. Így lehet egy nagyszerű napod, békés vasárnap vár rád.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma elszakad nálad a cérna, ugyanis eleged lesz belőle, hogy minden feladat rád hárul. Nem te vagy az egyetlen személy a házban, mindenki ki kell, hogy vegye a részét a munkából. Hallatod is a hangod, nem bírod tovább a hallgatást.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ne hagyd, hogy ma bárki felbosszantson! Engedd el a füled mellett a provokációkat, mert úgyis csak hatalmas családi vita lenne belőle. Egyik családtagod tényleg kiverheti nálad a biztosítékot, de ne ma legyen az a nap, amikor megbeszélitek a félreértést.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 02. 10.: Feszült szombat

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ez a nap a lazításról szól, nem pedig a vitákról. Ezt tartsd szem előtt, mielőtt valakibe komolyabban belekötsz. Nagyon zizegsz, szóval nem biztos, hogy megtudod állni, hogy ne keveredj vitába.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma negatív érzésekkel ébredsz, de könnyen elengedheted ezeket, ha a megfelelő vasárnapi programot választod magadnak. Felejtsd el az összes feszültséged, hagyd, hogy elárasszon a béke és nyugalom. Nem muszáj kivenned a részed a feszült helyzetekből.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma nagyon türelmesnek és figyelmes kell lenned, ugyanis, ha útnak indulsz különböző akadályok nehezíthetik célba érkezésedet. Légy türelmes, mert jobb későn érkezni, mint soha.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma, ha teheted inkább ne mozdulj ki otthonról. Nem kellene olyan dolgokra elköltened a pénzed, amikre nincs is szükséged. Gondolj a hónap végére is.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Próbálj meg nyugodt lenni. Egész héten idegeskedtél, de ma végre otthon vagy, felejtsd el a munkahelyi problémákat. Koncentrálj inkább a családodra, élvezni fogják a mai napot, ha együtt is csináltok valamit.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top