nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2024. 02. 16.: Puskaporos péntek

Napi horoszkóp 2024. 02. 16.: Puskaporos péntek

A mai nap nem igazán lesz a csillagjegyek napja.

Kos

A napi horoszkóp szerint ha még keresed a társadat, akkor olyasmi történhet ma veled, amire még csak nem is számítottál. A munkahelyen ez egy laza nap lesz, de nem is bánod, sokat dolgoztál az elmúlt napokban.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Párodnak ma nagy szüksége lehet rád, így ne okozz neki csalódást. Akár meg is lepheted valami aprósággal, hogy javíts a hangulatán. Ha nincs párod, akkor próbálj ma valami jót cselekedni egy szereteteddel.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma nincs kedved dolgozni, de a hétvégét sem várod. Kicsit depressziós vagy, talán ez már a tavasz előszele?! Nagyon eleged van mindenből, nem is nagyon beszélgetsz a munkatársaiddal sem.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma nem igazán találod a helyedet. Valójában bármilyen apróságon képes vagy megsértődni, mindent hajlamos lehetsz félreérteni és félremagyarázni. Óriási vitába keveredhetsz ma.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Pénteken nagyon megfontoltnak kellene lenned a családoddal. Akaratod ellenére ugyanis, könnyen megbánthatod őket. Erre ők is érzékenyen reagálhatnak, ebből pedig semmi jó nem sülhet ki.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Pénteken résen kell lenned, ellenkező esetben ugyanis egy konfliktus közepén találhatod magad. Ma még a környezeted is borzalja a kedélyeket, de ne engedd, hogy provokáljanak.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma nagyon eleged van. Feszült vagy, és csak reméled, hogy senki de senki ne szóljon neked egy szót se. Fáradt is vagy, világfájdalmad van.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 02. 16.: Puskaporos péntek

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A hét utolsó munkanapján váratlan és igencsak kellemetlen dolog érhet. Résen kell lenned és lehetőségekhez mérten ne reagálj az illető közeledésére. A legjobb, ha csak megköszönöd az építő kritikát is.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Mindig is lesznek körülötted olyanok, akik nem értenek veled egyet, akik csak kritizálnak, akiknek valójában soha nem is tudnál megfelelni. Ehhez szokj hozzá és engedd el, ne idegeskedj.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma te lehetsz a békebíró, ehhez azonban nagyon tudatosnak és diplomatikusnak kell lenned. Maradj pártatlan. De figyelj, mert ez sok energiát kivehet belőled. Ne keveredj bele semmilyen vitába.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma nagyon is hajlamos lehetsz a jövőn merengeni. Természetesen okos gondolat a jövőbeli céljaid kitűzése, de nem a mai napon. Ma inkább menj haza a munkából, és pihenj, amennyit csak bírsz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma a közlekedésben legyél rendkívül figyelmes. Ha nem teszed, durva vitába keveredhetsz. Engedd el a mai nap nem a te napod. Menj haza, és pihenj, a hétvégén is igyekezz minél kevesebb programot tervezni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top