nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2024. 02. 17.: Furcsa szombat

Napi horoszkóp 2024. 02. 17.: Furcsa szombat

Van, aki feszült lesz, de van, akinek egészen jól alakul a napja.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma ne lepődj meg, ha most kicsit szélsőséges a viselkedésed, a hangulatod. A környezetednek azonban tudnia kell, hogy nem velük van problémád, ez egy ilyen nap.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A szombat különleges nap lehet a számodra. Ha még keresed a párodat, mindenképpen legyél nyitott, mert könnyen előfordulhat, hogy épp most találkozol életed szerelmével.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szombaton a párod türelmetlenebb, ingerlékenyebb lehet, mint eddig bármikor. Ne haragudj rá, inkább öleld át és igyekezz megnyugtatni őt. Nem lesz könnyű napotok.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szombaton még a szokottnál is érzékenyebben reagálsz mindenre. Próbáld felismerni, hogy most te vagy az, aki a bolhából is elefántot csinál. Pihenj egy kicsit, teljesen ki vannak már az idegeid.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Szombaton a párodtól kaphatsz kritikát, ami egyáltalán nem esik jól neked. Sértődés helyett azonban inkább kérdezz vissza, miért gondolja és mondja rólad mindezt. Hallgasd meg őt, hisz lehet, hogy van igazság abban, amit mond.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szombaton egy kicsit türelmetlenebb lehetsz a környezeteddel. Túlzottan is körülményesnek érezheted őket. Jobban fogod érezni magad, ha ma egész nap a békére és a nyugalomra törekszel.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Érzékeny leszel szombaton, ami azzal is járhat, hogy könnyebben megsértődsz. A duzzogás helyett inkább mondd ki, ami a szívedet nyomja. Semmi értelme magadban tartani.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 02. 17.: Furcsa szombat

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A mai nap nálad a pihenésé. Fontos, hogy szánj magadra időt, mert nagyon nehéz heted volt. Használd ki a hétvége minden percét a töltődésre. Mindenki megfogja érteni, hogy nem vagy formában.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma kifejezetten türelmetlennek érzed magad. Nem is nagyon találod a helyedet. Nagyon jól tennéd, ha kirándulnál és levezetnéd a felgyülemlett energiát, mielőtt összevesznél megint valakivel.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szükséged van a kikapcsolódásra. Nagyon nehéz időszakon vagy túl, és igazából a lelked még mindig nem gyógyult meg. Menj el egy kicsit a barátokkal, és élvezd a hétvégét.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma úgy érzed, a család túlzottan is visszafog téged és nem teheted azt, amit igazán szeretnél. Lehet, hogy egy kicsit valóban megkötik a kezedet, de te tudod meghúzni a határokat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Különleges meglepetést tartogat számodra a szombat, csak vedd észre jeleket. Ha nincs párod, akkor a mai nap bármi megtörténhet. Higgy a jelekben!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top