nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2024. 02. 19.: Kiakasztó hétfő

Napi horoszkóp 2024. 02. 19.: Kiakasztó hétfő

Nem lesz túl jó a hétkezdés, kedves csillagjegyek!

Kos

A napi horoszkóp szerint a hétfő nem a te napod, azt már most látod. Az legalább pozitív hír, hogy a munkádhoz, a karrieredhez kapsz mostantól egy nagyobb lökést. Ma csak végezd úgy a munkád, ahogy szoktad.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Hétfőn nem lesz könnyű megértetni magadat. Saját magaddal vagy egy óriási harcban. Ma olyasmit vehetsz észre, ami korábban elkerülhette a figyelmedet. Nehéz lesz ez a hétfő!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Rendkívül mozgalmas napra számíthatsz hétfőn. Azt sem tudod majd, hol áll a fejed, mindenki téged akar. Délre már teljesen be fogsz sokallani, és visszasírod a hétvégét.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nem úgy indul számodra a hét és a hétfő, ahogy azt szeretnéd. Sokan sokfélét mondanak neked, ami kicsit össze is zavarhat téged és azt sem tudod, hogyan kellene megtalálnod a rengeteg információ közül az igazságot.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hétfőn a háttérben kell maradnod, bármennyire is szereted, ma nem körülötted forog a világ. Ezt elég nehezen viseled Oroszlánként, de el kell fogadnod, minden nap nem szólhat rólad.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A hét első napja olyan múltbéli eseményeket hoz elő, amire nem készültél fel vagy amiről azt gondoltad, hogy már régen lezártad. Nos, nagyon úgy tűnik, ezt a problémát inkább csak a szőnyeg alá söpörted megoldás helyett.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma légy nagyon körültekintő, válogasd meg, kinek szavazol bizalmat és kinek adsz a véleményére. Hétfőn rengeteg információ és pletyka is megtalál majd, ami egy kicsit ki is fog akasztani.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 02. 19.: Kiakasztó hétfő

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ne kapkodj és ne siess el semmit, mert ma abból semmi jó nem fog elsülni. Ma inkább kerülj el minden konfliktushelyzetet, és magadra koncentrálj.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nem lesz könnyű számodra a hétfő, tele vagy magánéleti és munkahelyi problémával is. Tele a tudatod már most, az egész héttel. Kitartás!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Hétfőn türelmetlenebbé válhatsz, vagy ami még kevésbé jellemző rád, egyre inkább érdekelni kezdenek a különböző pletykák. Ne foglalkozz mások magánéletével, csak a sajátoddal!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ha pénzügyi tanácsra lenne szükséged, akkor mindenképpen várj a döntéssel még néhány napot. A hétfő ugyanis nem az a nap, amikor használható javaslatokat kapsz. Ez nem az a nap, amikor nagy döntéseket kell hozni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A hét első napján nagyon sokat gondolsz a múltra, amivel addig semmi baj sincs, amíg nem ragadsz bele az emlékezésbe. Kicsit szomorúvá tesznek ma az emlékek.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top