nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2024. 02. 20.: Érdekes kedd

Napi horoszkóp 2024. 02. 20.: Érdekes kedd

Némelyeknek lagymatag, míg másoknak kifejezetten pörgős lesz a keddi nap.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma úgy érzed, hogy lépned kell, menned kell valahová fizikailag. Ez nem könnyű a hét első felében, lehet, hogy várnod kell a hétvégéig, és a várakozás nem az erősséged, de egy rövidebb séta talán belefér ma is, jót fog tenni!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Valahogy kábultnak érezheted magad, lehet, hogy az időjárás teszi. Ha megteheted, próbálj ma többet pihenni és ne vállalj túl komoly feladatokat, ma tényleg nem vagy rájuk alkalmas.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma nagyon kapkodós hangulatodban leszel, hadarsz, rohansz és másokat is siettetsz. Mindezt te magad talán észre sem veszed, csak nem érted, hogy miért nem bírnak követni. A dinamizmus jó dolog, de egy kicsit azért lassíthatnál!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma valamilyen furcsa félelem lehet rajtad úrrá, ami teljesen megremegtet. Mitől félsz? Talán a változástól? Igen, változások közelednek, de pozitív változások, amik jó felé visznek, merj bennük hinni!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Bár nem gyakran szoktál agyalni az idő múlásán, most mégis elkezded érezni, hogy valami a végéhez közeledik. Igen, valamit le kell zárnod, valamitől el kell búcsúznod, hogy a helyébe léphessenek az új dolgok!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A mai napon, akár jó, akár rossz hangulatodban vagy, a zene fog segíteni, hogy igazán harmóniába kerülj önmagaddal. Meg fogod találni azokat a zenéket, amiket száz százalékig a helyzethez illőnek érzel.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Bár konfliktuskerülő alkat vagy ma mégis vitába keveredhetsz valakivel, sőt az is lehet, hogy többekkel is. Ez ijesztő lehet, mert nem vagy benne gyakorlott, de kifejezetten jó, hogy most ezt is kipróbálod

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 02. 20.: Érdekes kedd

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A mai napon végre elkezdenek csillapodni a régi aggodalmaid. És igen jól érzed, minden jól fog alakulni! Ami fontos, hogy tedd félre az agyalást és a kontrollt, bízz az univerzum működésében! Jobban tudja, mi jó neked, mint te magad!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma egy döntéshelyzetet sodor eléd az élet. Döntened kell, hogy folytatod, amit már régóta csinálsz, vagy teljesen új utakon indulsz tovább, új dolgokba kezdesz. Hallgass a szívedre, segíteni fog, mert ő már tudja, melyik út a helyes.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma fékezésre kényszeríthet az élet. Ennek nem fogsz örülni, mert szereted a sebességet, de hidd el, minden érted történik. Az időnek fontos szerepe van a dolgok alakulásában és te túl gyorsan mész.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Hajlamos vagy rá, hogy azt hidd, csak neked lehet igazad, és mindenki más téved körülötted. Ez az elképzelésed ma különösen elhatalmasodhat rajtad, pedig lehet, hogy érdemes lenne mások meglátásaira is odafigyelned!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma egy méhkasban érezheted magad, ráadásul úgy, hogy nem is tudod, hogy kerültél oda. Minden és mindenki csak úgy dong körülötted, most úgy védheted meg magad a leghatékonyabban, hogyha passzív maradsz a másokat érintő ügyekben.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top