nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp: Jövőbe mutató csütörtök

Napi horoszkóp 2024. 02. 22.: Jövőbe mutató csütörtök

Ez a nap elősegítheti a fejlődést és a haladást a csillagjegyek számára.

Kos

A napi horoszkóp szerint imádod az új kezdeteket, ezért a mai napot igazán élvezni fogod, mert ma valami új dolog kezdődik számodra. Ez történhet körülötted a külvilágban, de akár benned, érzésszinten is. Egy biztos, hogy pozitív dologról van szó!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Úgy érezheted, hogy elfolynak körülötted a dolgok, ami téged nagyon zavarhat, mert szeretsz irányítani. De mi lenne, ha most az egyszer elengednéd magad és csak ráfeküdnél a hullámokra? Hidd el, jót tenne!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma valami új dolgot kell beüzemelned, ez lehet egy műszaki cikk, de akár egy stratégiai terv létrehozásai is. Bármiről is legyen szó, az biztos, hogy érdemes bele energiát fektetnem, mert igazán jó szolgálatot tesz majd neked, hosszú távon a jövőben.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma, tőled nem szokatlan módon a múlt felé fordulsz. Régi szép emlékeken, életed nagy sztorijain gondolkozol. Az jó, ha erőt merítesz belőlük, de közben semmiképp sem feledkezz meg a jelenről és a jövőről, mert ezek legalább olyan fontosak, mint a múlt!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nem lesz ma könnyű napod. Valami ma szétszakad, lehet, hogy egy körülötted lévő fizikai dolog, ami bosszúságot okoz, de az is lehet, hogy egy gát, ami eddig akadályozott téged. Ne feledd, ami most kellemetlennek tűnik, hosszútávon lehet előre vivő!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A mai napon remek meglepetések várnak rád. Légy nyitott és befogadó, hogy észre vedd és el tud fogadni őket. Mert igen, nagyon is megérdemled az ajándékokat! Erre tanít ez a nap! Fontos, hogy tudd, nem biztos, hogy onnan érkeznek, ahonnan számítasz rájuk.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Sok dologról úgy gondolhatod, hogy előre elrendelten korlátoz téged, ám ma lehetőséget kapsz rá, hogy részere, ez nincs így és sokkal szabadabb vagy, mint hinnéd, egyszerűen csak élned kell a saját szabadságoddal!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Jövőbe mutató csütörtök

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Olyan hangulatodba kerülhetsz ma, amikor szívesen lefitymálsz másokat, de vigyázz, ez, ha amolyan skorpiósan teszed, nagy csapás másoknak. Érdemes lenne elgondolkodnod rajta, hogy mi lenne, ha inkább emelnél másokat? Ez számodra is jobb lenne!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagyon optimista és széles látókörű vagy, de hajlamos vagy bálványokat imádni. Egy ilyen bálvány ma leomlik. Ez jót fog tenni neked, mert rájöhetsz, hogy saját magadat kell követned és nem másokat, akkor fogsz oda érkezni, ahova szeretnél!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Valószínűleg valami új kezdődött az életedben, amit még nem tudtál megszokni vagy elhinni. Ám ma elkezded kapizsgálni, hogy mennyit változtak a dolgok, méghozzá jó irányba. Végre igazán elégedett lehetsz magaddal!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Valami, ami eddig másokkal együttműködve működött körülötted, most önálló életet kapott, ennek kapcsán elkezdesz azon gondolkodni, hogy bizonyos dolgokban neked is le kellene válnod másokról, önállósodnod kellene. Helyes a gondolatmeneted!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma úgy érezheted, hogy minden nagyon bonyolult körülötted. Mintha mindenki professzor lenne, te pedig esetlen kisdiák. Ne aggódj ez az érzés nem lesz tartós, csak ne engedd magad teljesen elanyátlanodni, mert közel a segítség.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top