nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2024. 02. 24.: Laza szombat

Napi horoszkóp 2024. 02. 24.: Laza szombat

A mai napon nem erőltetik meg magukat a csillagjegyek.

Kos

A napi horoszkóp szerint nagyon kemény heted volt, szóval ma meg sem tudsz moccanni. Kicsit lelkiismeret-furdalásod van emiatt, de ne legyen. Mindenki meg fogja érteni, hogy nagyon fáradt vagy. A mai nap a pihenésé!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma szervezzetek programokat a barátokkal és mozduljatok ki. Az időtől függetlenül sétáljatok, kiránduljatok. Kétségtelenül jó napod lesz, csak jól szervezed meg.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Bizony vannak olyan napok, amikor aztán tényleg nem csinálnánk semmit. A mai legyen az édes semmitevés napja. Felejtsd el a házimunkát és érezd jól magad! Keresd fel a barátaidat vagy kirándulj a pároddal.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma ne zárkózzatok be, tartsatok egy laza szombatot a barátokkal vagy épp a családdal. Rég volt, hogy együtt voltatok, szóval épp az ideje, hogy szervezzetek egy jó programot. Mindenkire rá fog férni.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma egészen biztos, hogy otthon vagy, szóval bármit megtehetsz, amit szeretnél, akár egyedül, a pároddal vagy a barátaiddal. A házimunkát azonban felejtsd el mára, tudsz te ennél jobb programot is.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma lehetőséged nyílik beszélgetni valakivel, aki közel áll hozzád. Megkönnyebbülsz majd, ha kiöntöd a szíved, ugyanis megértésre és viszonzásra találsz. Ez egy klassz nap lesz számodra!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nem csoda, ha lustálkodni lenne kedved. Mi is akadályoz meg ebben? Kemény volt ez a hét, így tedd azt, amire vágysz, most nem fontos, hogy más mit szeretne. Ma csak és kizárólag magaddal foglalkozz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 02. 24.: Laza szombat

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Hosszú volt ez a hét és nagyon kemény. Éppen ezért jól tennéd, ha pihennél, akár aktívan, akár passzívan. Kell a szervezetednek, mert nagyon ki van fáradva.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A mai napra semmi extrát nem terveztél és jól is van ez így. A mai napot blicceljétek el, Megérdemlitek. Nagyon sok volt az elmúlt időszak, szóval muszáj egy picit pihenni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A természet csodálatos, hamarosan itt a tavasz, élvezd ki a friss levegőt! Ha párod vagy a barátaid veled tartanak, akkor lesz igazán élménydús ez a nap. Pihenjetek, kapcsolódjatok ki.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A mai nap csak a tiéd, amire nagyon régóta vágytál. Nem sikerült nagyon rendezned a gondolataidat. Szóval ma ezt is megteheted. Nem kell megfelelni senkinek és semminek, csak saját magadnak.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Neked is megjár a pihenés, főleg egy olyan kemény hét után, mint ez volt. Ha párod is otthon van, akkor még inkább jól érezheted magad. Ha nincs párod, akkor hívd fel a barátaidat, és csináljatok valamit együtt.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top