nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2024. 02. 28.: Végletes szerda

Napi horoszkóp 2024. 02. 28.: Végletes szerda

A végletesség és az illúziók keríthetik ma hatalmukba a csillagjegyeket.

Kos

A napi horoszkóp szerint túlságosan végletes vagy ma. Mindent fel akarsz címkézni, hogy jó vagy rossz. De az élet nem fekete vagy fehér és éppen erre próbál most rávezetni a sors, amit te valamiért nem könnyen fogadsz be, pedig muszáj lesz.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma pengeélen táncolsz. Úgy érzed, hogy csak nagyon kicsi hiányzik ahhoz, hogy mindent elveszíts, ennyire nem vészes a helyzet szerencsére, viszont azon érdemes lehet elgondolkodnod, hogy vajon hogyan kerültél ebbe a kiélezett szituációba.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma fontos jelzéseket kaphatsz. Arra vigyázz, hogy ne szelektálj, tehát ne csak akkor vedd őket észre, ha úgy érzed, hogy kedvezőek a számodra. Mindenképpen segíteni fognak, ha hajlandó vagy tudomást venni róluk, még akkor is, ha elsőre nem szimpatikusak.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Abszurd gondolatok keríthetnek ma a hatalmukba, például olyan célokat akarsz elérni, amiket lehetetlen lenne egy lépésben. Vagy épp a másik végletbe esel, a már elért dolgaidat kicsinyled le. Ne legyél végletes, maradj középen!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma végletes gondolatok keríthetnek a hatalmukba. El akarod dönteni a dolgokról, hogy jók vagy rosszak, de ez nem fog menni, hiszen mindenben van egy kis jó és egy kis rossz is. A dolgok nem feketék vagy fehérek!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma abba a hibába eshetsz, hogy pénzzel próbálod javítani a hangulatodat. Az odáig rendben van, ha veszel magadnak valami szépet, ami tetszik és ettől jobb kedved lesz. De azt ne feledd, hogy önmagában nem boldogít!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma hajlamos lehetsz légvárakat építeni és illúziókba merülni. Mintha egy rózsaszín szemüvegen keresztül néznéd a világot. Az kifejezetten jó, ha észreveszed a szépet, de ne próbáld meg lehasítani, ami esetleg nem tetszik!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 02. 28.: Végletes szerda

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma eluralkodhat rajtad a depresszív hangulat. Mindent nehéznek, sötétnek és vacaknak láthatsz, de ez csak illúzió. Lebbentsd fel a szürke fátylat, amit a dolgokra terítettél és minden visszanyeri a színét, sőt színesebb lesz, mint valaha!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szeles látókörű vagy és tanulékony, ma valahogy mégis a hatalmukba kerítenek a sztereotípiák. Ne hagyd, hogy teljesen elhatalmasodjanak a gondolataid felett, tudatosan igyekezz olyannak látni a dolgokat, amilyenek valójában!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma azon lesz a fókuszod, mi az, amit elértél eddig, mi az, amit hazavittél. Itt lehet szó pénzről, tudásról, tapasztalatról, bármiről. Lesz mit leltároznod és végre rá fogsz jönni, milyen gazdag vagy!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A kritika uralja a napodat. Mindent és mindenkit kritizálsz ma, de nem biztos, hogy a tőled megszokott, kissé játékos, polgárpukkasztó stílusban. Most valahogy máshogy. Nem lehet, hogy a rosszkedvedet próbálod másokon levezetni? Ez nem jó ötlet!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma hatalmasnak látod a világot, mintha egy óriási óceán lenne, de pedig csak egy kicsi csepp benne. De mindez nem ijesztő számodra, inkább izgalmas spirituális élmény. Használd ezt a megtapasztalást a további fejlődésedhez!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top