nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2024. 03. 14.: Sokszínű csütörtök

Napi horoszkóp 2024. 03. 14.: Sokszínű csütörtök

A mai nap nagyon változó lesz az egyes csillagjegyek számára.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma a barátaidé lesz a főszerep, vagy legalábbis az övék kellene, hogy legyen. Fordíts rájuk időt és figyelmet, mert bizonyos okok miatt, amik még nem biztos, hogy érezhetőek, nagy szükségetek van most egymásra.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma bármilyen feladatot is kapsz úgy érzed, hogy azt várják tőled, hogy hatalmas hegyeket mozgass meg, és, hogy ez neked túl sok. Az a helyzet, hogy túlzol, valójában reális feladatokat kapsz, amiket meg kell tudnod oldani.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Úgy érezheted ma, mintha a tengeren lennél és valahogyan fent kéne maradnod a hullámzásban. Valóban sok a hullám az életedben, de, ha támaszkodsz az erősségeidre, mint például a rugalmasságod, felül fogsz tudni kerekedni rajtuk.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma egész nap álmodozol, rózsaszín elképzelésekbe ringatod magad. Ez jó dolog is lehet, de nem akkor, ha a realitás és a feladataid rovására megy. Inkább kezd el megvalósítani azokat az álmaidat, amiket lehetséges!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Valamilyen problémád adódhat ma a digitális eszközeiddel, a mobiltelefonoddal, vagy a számítógépeddel. Lehet, hogy az egész arra szolgál, hogy megnézd, mire mész nélkülük. A munkában lehet, hogy szükség van rájuk, de azon kívül nem mindig!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma könnyen előfordulhat, hogy akarva vagy akaratlanul bezárod magad egy helyzetbe, légy óvatos, előbbi ellen úgy védekezhetsz, ha odafigyelsz, utóbbi ellen pedig, ha tudatosan bővíted a látószögedet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma az átlagosnál jobban előfordulhat, hogy nem tudsz ellenállni a kísértésnek azokkal a dolgokkal szemben, amiket szeretsz, mint például az édességek. Vagy mond nemet azonnal, vagy engedd meg magadnak a „bűnözést”, de ne szenvedj rajta egész nap”!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 03. 14.: Sokszínű csütörtök

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Úgy érzed, hogy valaminek vége van és ez rosszul érint téged. Próbálj meg úgy tekinteni rá, mint a naplementére, lemegy a nap, amivel befejeződik valami, de hamarosan újra feljön és akkor egy új lehetőség veszi kezdetét.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nem ott vagy ma, ahol lenned kéne, legalábbis agyban nem. Nosztalgiázol, ami teljesen elvonja minden figyelmed. Gyere vissza a jelenbe, hiszen nem jó, ha a karácsonyra gondolsz, amikor éppen a húsvét közeleg…

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Úgy érzed, hogy valami olyan belső erők dolgoznak ma benned, amikhez nincs hozzáférésed. Ez nem baj, sőt jó is lehet. Próbálj meg te is kicsit befelé fordulni, a mindennapi feladatok helyett, például jógával vagy meditációval!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Mérges vagy ma minden olyan dologra, amiket elavultnak gondolsz, és azokat az embereket sem érted, akik ezeket szívesen használják. Be kell látnod, hogy nem gondolkodhat mindenki úgy, mint te, és ez gondot okoz számodra.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Úgy érezheted ma, hogy szorít a cipő. Most átvitt értelembe gondolkozz, mi az, amit még mindig magadra erőltetsz pedig már rég túl nőttél rajta. Észre kell venned, hogy megváltoztál, bizonyos dolgokban már sokkal felelősségteljesebben gondolkozol, mint korábban!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top