nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2024. 03. 15.: Nehézkes nemzeti ünnep

Napi horoszkóp 2024. 03. 15.: Nehézkes nemzeti ünnep

Nem indul túl jól a csillagjegyek számára a hosszú hétvége.

Kos

A napi horoszkóp szerint egy izgalmas dolog is felkavarhatja az állóvizet. Ha túlságosan felhevülne a helyzet, akkor is figyelned kell arra, hogy a dolgok továbbra is az irányításod alatt maradjanak.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Váratlan események történhetnek a mai napon. Indokolatlanul izgatottnak érzed magad, ezért számítanod is kell valami újra. Fontos számodra a személyes szabadság, nem is szeretnél senkihez sem alkalmazkodni.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Pénteken kialakulhatnak magasröptű vitás helyzetek. Régóta gyűlnek már benned a dolgok, most kiadhatod magadból, ami nyomja a szíved. Hát, nem a legjobb módja a hosszú hétvége elindításának.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Pénteken az átlagosnál nagyobb szükséged van valakire, mint eddig bármikor. A nincs párod, akkor egy barát nyújthat számodra vigaszt, ha pedig van, akkor partnered megteszi, amit ilyenkor elvárnál tőle.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nem is számítottál egy ilyen izgalmas és érzelmekkel teli napra, jobban alakul, mint azt ébredéskor gondoltad. Használd ki a hosszú hétvégét, élvezd ki minden pillanatát.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma megértésre fogsz találni és a megoldás sem áll tőled olyan messze, mint azt gondolnád. Egész jól alakul a hosszú hétvége, még pihenésre is lesz időd. Használd ki ezt a pár napot.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma leginkább a családi ügyek foglalkoztatnak. Nem teljesen alakulnak jól a dolgok, de talán ezen a hosszú hétvégén megoldódik minden. Csak üljetek le, és beszéljétek át a dolgokat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 03. 15.: Nehézkes nemzeti ünnep

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Pénteken ügyelned kell az óvatosságra, ugyanis könnyedén összevitatkozhatsz bárkivel. Elmondhatod a problémád, de lehetőséget kell adnod a másik félnek is, hogy megossza veled az ő verzióját.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma egy kissé aggódsz a pénzügyi helyzeted miatt. Ha eluralkodik rajtad a káosz, akkor hamar vitába keveredhetsz bárkivel. Inkább használd a mai napot pihenésre.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma valakinek hajlandó leszel beszélni magadról és a múltadról. Arra azonban vigyáznod kell, hogy mennyire mélyedsz bele a dolgokba. A mai nap inkább ne menj bele semmi komolyba, hanem foglalkozz a pihenéssel.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Érzelmes nap lesz a mai számodra. Valaki igyekszik kihúzni belőled, hogy mi bánt, de te nem a megfelelő módon fogadod a segítséget. Légy egy kicsit ma nyitottabb.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma semmire és senkire nem vágysz, csak nyugalomra és magányra. Úgy érzed, van mit átgondolnod és valóban így is van. Ez a hosszú hétvége most arra jó lesz, hogy megoldd a problémáidat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top