nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2024. 03. 16.: Kibeszélős szombat

Napi horoszkóp 2024. 03. 16.: Kibeszélős szombat

Ha van rá lehetőséged, akkor add ki magadból a sok stresszt.

Kos

A napi horoszkóp szerint a szombat délelőtt inkább a magányra és nyugalomra vágysz, délutántól viszont egyre aktívabbnak és energikusabbnak érzed majd magad. Ha tudsz, ma pihenj.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Szombaton rendkívül pozitívan hatna rád a friss levegő, végre lehetőséged van feltöltődni energiával. Kicsit mozdulj ki, hidd el, minden a lehető legnagyobb rendben megy majd.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szombaton a párkapcsolat minden gondolatodat leköti. Ha van párod, akkor töltsétek együtt a napot. Viszont, ha még keresed a szerelmet, akkor meg kell adnod az esélyt a nagy találkozásra.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma csak magadra figyelj, pihenj, lazíts. A konyhát is messziről kerüld el, inkább rendelj valamit és nézd meg a kedvenc filmed vagy sorozatod. Ha beszélgetni támad kedved, akkor ne tartsd vissza magad, mondd el valakinek a problémáid. Jobban fogod magad érezni.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Rázós héten vagy túl, így egyáltalán nem bánod, hogy végre szombat van. Ha pihenéssel töltöd a napot, visszatér a jó kedved, hisz kialudhatod magad. Vasárnap már kedved lesz programot szervezni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Bármilyen terveid is vannak a hétvégére, újra át kell gondolnod őket. Családod ugyanis vágyik a társaságodra, régen láttak, szóval itt az ideje, hogy találj időt, hogy velük legyél.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szombatra érdemes közös baráti programokat szervezned. Jót fog tenni a lazítás és kibeszélheted magadból a felgyülemlett feszültséget is. Most nagyon eleged van mindenből.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 03. 16.: Kibeszélős szombat

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Szombaton eszedbe se jusson vásárolni, ma jobb, ha nem mész emberek közelébe. Válaszd inkább a szabad levegőt, kirándulj vagy szervezz közös programot a barátaiddal.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szombaton megérdemled a kikapcsolódást! Nagyon de nagyon nehéz heted volt, szóval próbálj meg ezen a hétvégén a pihenésre koncentrálni. A benned lévő feszültséget add ki, mondd el annak, akiben a legjobban megbízol.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Feszült és megterhelő héten vagy túl, így rád férne a pihenés. Otthon is sok dolog vár rád, de azokat hagyd holnapra, akkor segítséged is lehet. A lényeg, hogy ne stresszelj!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szombaton eszedbe se jusson a tévé vagy a számítógép előtt ücsörögni. Mozdulj ki, ne dolgozz, élvezd egy kicsit, hogy végre pihenhetsz. Beszélgess a barátaiddal, mondd el nekik, ha rosszul érzed magad. Hidd el, jobb lesz, ha elmondod a gondokat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma nem lehet okod a panaszra. Nagyon jól érzed magad, pozitív vagy. Végre sikerül találkoznod a barátoddal, és eltudod mesélni neki azt a sok feszültséget, és negatív dolgokat, amik történtek veled, és amik nagyon feszítenek.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top