nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp: Célbaérős csütörtök

Napi horoszkóp 2024. 03. 21.: Célbaérős csütörtök

A legtöbbeknél a célok kerülnek ma középpontba.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma úgy érezheted, hogy valami különleges dolog vár rád és ezért extra jól kell teljesítened. Így is van, ma bármi megtörténhet, aminek csak később látod a pozitív hozadékát, viszont, nem kell érte semmi pluszt tenned, jó vagy olyannak, amilyen vagy!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma valószínűleg nagyon partiképesnek akarsz látszani. Ne aggódj, akár magánéletről, akár üzletről van szó, az vagy! Nem kell mást tenned, egyszerűen csak bízz magadban és add önmagad!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma fókuszba kerülhet nálad a szülőség témája. Ha van gyereked, akkor konkrét feladatok keretein belül, ha nincs, akkor pedig elméleti síkon, elmorfondírozhatsz rajta, mit tennél szülőként bizonyos helyzetekben.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma olyan úton kell megközelítened valamit, ami nem ismerős a számodra. Lehet ez egy konkrét hely, de az is előfordulhat, hogy más nézőpontból kell megvizsgálnod valamit, mint ahogyan eddig tetted!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma a szokásosnál is versengősebb hangulatodban vagy, de ne akarj mindenkit legyőzni, leszorítani a pályáról, inkább hirdess valódi versenyt, azok között, akik hozzád hasonlóan vevők rá! Mondjuk a például a gokart vagy a darts jó buli lehet!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma olyan helyzetbe keveredhetsz, ami ismeretlen a számodra. Ennek nem örülsz, mert nem szeretsz kijönni a komfortzónádból, főleg úgy nem, ha nincs terved és stratégiád. Most azonban nincs ezekre szükség, minden rendben lesz!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma rájöhetsz, hogy ideje lenne célokat kitűznöd, mert bár anno elindultál valamerre, de időközben elfelejtetted, hogy hová is szeretnél menni. Jót fog tenni, ha tisztázod magadban, mit is akarsz valójában.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Célbaérős csütörtök

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma előfordulhat, hogy olyan kedvességgel és közvetlenséggel közelít feléd valaki, amit te nem tudsz könnyen befogadni. Először hátsó szándékot sejtesz a dolog miatt és bezárkózol, de nem kell aggódni az illető tényleg kedvel téged!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma befelé forduló hangulatodban leszel. Legszívesebben egyedül töltenéd a napot, elmélkednél, pihennél. Ez nem baj! Ha teheted, valóban engedj meg ma magadnak némi énidőt, akár többet is, mint máskor!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma egy olyan dolog térhet vissza az életedbe, amiről azt hitted, már vége van és lezártad. Általában szereted az éles határokat, de most meg kell barátkoznod vele, hogy nem volt igazad, itt valami még folyamatban van!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Tőled szokatlan módon, ma másokhoz kezded mérni magad. Nem negatív módon, hiszen tudod, hogy mindenki útja más és más, de találsz olyan példákat mások történetében, amik inspirálnak és előre mozdítanak.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Érzed, hogy a célod már igazán közel van, mégis hajlamos vagy elbizonytalanodni, bár alapvetően pozitív beállítottságú vagy, most félsz a pofára eséstől és a csalódástól. Pedig a megérzéseid jók, a célegyenesben vagy!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top