nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2024. 05. 02.: Váratlan csütörtök

Napi horoszkóp 2024. 05. 02.: Váratlan csütörtök

Természetesen nem a csütörtök lesz váratlan, hanem a dolgok, amiket hoz.

Kos

A napi horoszkóp szerint általában remek az emberismereted, ám most lehet, hogy tévedsz. Maflábbnak és jelentéktelenebbnek tartasz valakit, mint amilyen valójában. Ha észrevenned az értékeit, akár a segítségedre is lehetne.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma a tárolás körül foroghatnak a gondolataid, ez fakadhat abból, hogy túlságosan gyűjtögető típus vagy. Inkább selejtezned kéne, mint a tároló helyet bővíteni, mert az bizony már rég elérte a végső limitet.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Van egy gondolat, ami kellemetlen a számodra, ezért folyamatosan próbálod elhessegetni. Valamit el kéne temetned, le kéne zárnod, ami már nem aktuális a számodra, és bizony nem lesz nyugtod, amíg ezt meg nem teszed!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Egy fontos könyvre akadhatsz ma, ez lehet egy régi kedvenced, ami eszed bejuttat valami fontos dolgot, amit már elfelejtetted, de lehet akár egy tankönyv is, amiből hasznos, új dolgokat tanulhatsz. Olvasásra fel!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Még magadhoz képest is extrán versengős hangulatodban leszel ma. Arra vigyázz, hogy a becsület és a tisztaság, ezerszer fontosabb, mint a mindent elsöprő győzelem, akármilyen versenyhelyzetről legyen is szó.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma a növények körül foroghatnak a gondolataid, talán azt fontolgatod, mit ültetsz majd a kertedbe, vagy hova mész kirándulni, ahol szépek a virágok. Mintha tavasz lenne. Sajnos ezekkel még elég sokat kell várnod, de az jó, ha az is felvidít, ha rájuk gondolsz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Veszélybe kerülhetsz ma, na nem életveszélyre kell gondolni, inkább egy kellemetlen helyzetre. El akartál kerülni valamit, ami nem tetszett, most ennek a következményeit kell viselned. A lényeg, hogy ne próbálj elmenekülni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 05. 02.: Váratlan csütörtök

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ünnepi hangulatod lehet ma, amit szívesen megosztanál másokkal, a gond csak az, hogy a barátaid nagy része másképp képzeli el az ünnepet, mint te. Viszont, ha megmutatod nekik a világodat, értékelni fogják.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Váratlan látogatóid érkezhetnek ma. Ez a dolog kétélű, hiszen az ember nem mindig szereti a meglepetéseket. De jó hírünk van, ez most kellemes lesz a számodra, élvezd ki a társaságukat.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egy hazugság lepleződhet le ma körülötted, ami olyan szövevényes, mintha csak egy mese, vagy szappanopera része lenne. Mindez a környezetedben történik, de rád is nagy hatással lehet.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma váratlan meglepetést kaphatsz, aminek talán először nem is örülsz, aztán egyre inkább rádöbbensz, hogy milyen jó lehetőségben van részed. Igen, fogadd csak el nyugodtan!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A mai napról először úgy tűnhet, hogy nagyon is átlagos lesz, talán túlságosan is, de aztán hirtelen történik valami, ami bizony nem szokványos, és nagyon is ki fog billenteni a komfortzónádból.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top