nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2024. 05. 29.: Túlzásra hajlamos szerda

Napi horoszkóp 2024. 05. 29.: Túlzásra hajlamos szerda

Könnyen túlzásokba eshetünk ma.

Kos

A napi horoszkóp szerint merevség jellemezhet ma téged, ami azt jelenti, hogy valamit kitalálsz és nem vagy hajlandó elvonatkoztatni tőle, vagy belátni, hogy az most nem lehetséges. De ezzel csak magadnak ártasz, na meg a környezetednek…

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Légy óvatos, mert ma könnyen valami apróbb sérülés érhet, ha nem figyelsz. Nem kell veszélyes dolgokra gondolni, de mégis kellemesebb elkerülni. Úgyhogy ma többet ésszel, mint erővel!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyon dinamikus és pörgős napod lesz ma, amit te természetesen élvezni fogsz, a környezetednek viszont könnyen túl sok lehet(sz), ügyelj rá, hogy ne menj teljesen az idegeikre.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma belső dolgok foglalkoztatnak és emiatt könnyen magadba zárkózhatsz. Próbáld meg megtalálni és megőrizni az egyensúlyt a lelki és a földi dolgok között, ez az, ami segíthet most téged stabilan tartani.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma valamilyen régi meghatározó élményedet próbálhatod újra élni. Légy ezzel óvatos, mert a velünk történő dolgok legtöbbször egyszeriek és megismételhetetlenek, így nagy eséllyel lehetetlen küldetéssel próbálkozol és könnyen csalódás lehet a vége.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma a tuti módszert keresed, hogy megold az éppen aktuális problémáidat. Rossz hír lehet a számodra, de biztos módszer nem létezik semmire, úgyhogy sokkal jobban jársz, ha elengeded ezt a képzetet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma olyan emberek társaságát keresed, akikről úgy érzed, hogy rendkívüliek és örülhetsz, hogy a társaságukban lehetsz. Arra vigyázz, hogy ne idealizálj túl senkit, mert azzal magadnak és másoknak is rosszat teszel.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 05. 29.: Túlzásra hajlamos szerda

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma valamiért nagyon kíváncsi lehetsz különböző emberek véleményére bizonyos dolgokról, ezért szinte meginterjúvolod őket róluk, arra azért vigyázz, hogy ne legyél túl nyomulós vagy erőszakos, mert kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A sorskérdése foglalkoztathat ma, hogy honnan hova jutottál eddig és vajon mi az, ami ebből sorsszerű, eleve elrendelt volt. Jót tehet a számvetés, de ne filozofáld túl, mert annak nincs semmi értelme.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma meg akarod érteni a dolgok funkcióját, ez akár érdekes és tanulságos is lehet, viszont ha túlzásokba esel, akkor akár kényszeressé válhat és korlátozni kezd, úgyhogy legyél óvatos a dologgal.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Lehet ma valami olyan esemény, amiről nem tudod eldönteni, hogy a részesévé válj vagy inkább jó messze elkerüld. Most az válna a hasznodra, ha részt vennél benne, mert nem jó, ha túl sok mindenből kivonod magad.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nehézségeken, megpróbáltatásokon mehetsz ma keresztül, amitől hajlamos vagy áldozatszerepbe helyezni magad, pedig az egész történés a te fejlődésedet és tanulásodat szolgálja!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top