Napi horoszkóp 2024. 07. 19.: Nehéz péntek

nlc | 2024. Július 19.
Ez a péntek nem lesz túl felhőtlen a csillagjegyek számára.

Kos

Pénteken egy olyan akadállyal kell megküzdened, amit akárhogy is szeretnéd, nem tudsz elkerülni. De ettől ne keseredj el! Te sem vagy mindenható, nem tudsz ennyi dolgot megoldani egyszerre!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Bár már péntek van, ennek ellenére is olyan tempót diktálsz, amit a többiek nem tudnak követni. Nagy utat tettél már meg és ennek köszönhető profizmusod is. A szerénység továbbra is jól áll neked, maradj mindig ilyen!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Mindent hajlandó vagy feláldozni annak érdekében, amit el akarsz érni. Éppen ezért képtelen vagy belátni, ha túl sokat vártál valamitől, ami igazából nem is működik. Gondold át mégegyszer a dolgaid.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Folyamatban lévő ügyeid nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd, ez pedig hatalmas elégedetlenséggel tölt el. Szorongást szül benned, vitatkozol mindenkivel, ami nem alapoz meg egy jó, és örömteli hétvégét!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Péntek van és van miért idegesnek lenned, ugyanis egy komoly botlás árnyékolja be a napod. A hibát nem lesz egyszerű korrigálni, dupla annyi energiát kell befektetned, hogy elháríthasd. Teljesen beárnyékolja ez a hiba a hétvégéd is.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Valaki bogarat ültetett a füledbe. Nem tudod, hogy kezeld a helyzetet, de nem ragadhatsz meg ott, ahol vagy. Próbál a hétvégén kicsit elcsendesedni, és kitalálni, hogy legyen tovább, mi legyen a következő lépés.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Amennyire lehetett, előre dolgoztál a héten, ezért a többiek számára úgy tűnhet, egész nap lógatod a lábad. Meg is fogják jegyezni, hogy semmit nem csinálsz, pedig ez nem igaz. Vitát szül a helyzet, nem is keveset!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Valaki feltűnően segíteni szeretne neked, de úgy érzed, ezt nem önzetlenül teszi. Szerencsére átlátsz a helyzeten, és nem jön be az illető terve. Mindenesetre nagyon felidegesítenek a történtek, ami teljesen normális.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A péntek nem úgy indul, ahogy azt szeretnéd, de azért nincs minden ellened. Nem kell, hogy az egész nap elússzon. Dolgozz ki egy menetrendet, változtass néhány apróságon és máris egyenesbe kerülsz!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Az elmúlt hetekben rengeteg időt és energiát fektettél valamibe, ami végre megtérülni látszik,. Csak magadnak köszönheted, hogy itt tartasz, ahol, szóval élvezd ki a dicséretet, a sikert. Igazán megérdemled.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Pénteken parázs vitába keveredsz valakivel, ugyanis egy számodra fontos ügyben nem értetek egyet. Sajnos sikerült feldúlnia a gondolkodásával, ráadásul az egész napodra rányomja a bélyegét ez az ügy.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Légy egy kicsit tekintettel a környezetedre, de ne ess át a ló túloldalára, ne hazudtold meg önmagad! Muszáj, hogy másokra is odafigyelj, ellenkező esetben te hogy várhatod el a figyelmet és a törődést?

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version