Napi horoszkóp 2024. 07. 22.: Kibékülős hétfő

nlc | 2024. Július 22.
Szuperül alakul a hét első napja a csillagjegynek.

Kos

A hét első napja nagyon jól indul. Korábban lehettek nézeteltérések közted és a munkatársaid között, de ezek mára elcsitulni látszanak és minden visszatér a régi kerékvágásba. Így kell kezdeni egy hetet.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A hétfőnél alkalmasabb napot nem is találhatnál arra, hogy elintézd megbeszéléseidet vagy hivatalos ügyeidet. A figyelem középpontjába kerülsz, ezért önbizalmad is visszatér, sőt, kollégáid és főnököd elismerését is kivívhatod.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A múlt héten nagyon sok volt a vitád, kicsit féltél is, hogy ez a hét is így indul. De nem így lesz, szerencsére mindenki túllépett a sérelmein. Ez egy nyugodt hétnek indul.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Hétfőn minden lehetőség adott lesz arra, hogy bebizonyítsd, mennyire jófej vagy. A mai nap tele lesz lehetőségekkel, amiket mindenképpen ki kell használnod. Végre ma nem lesznek konfliktusok sem, teljes az egyetértés a kollégáiddal.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ha a héten szabadságon vagy, akkor nem is alakulhatna jobban a heted. Ha pedig dolgoznod kell, akkor van rád néhány megpróbáltatás, de aggodalomra nincs ok, mindent könnyedén megoldasz.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ha szingli vagy, a mai nap valaki téged is az ujja köré csavarhat, de vigyázz, ne ítélj első látásra, mert a pozitív tulajdonságok is gyorsan negatívra fordulhatnak. Ha párod van, akkor ma egy nagyon jó napot töltötök majd együtt.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nem indul túl jól a hétfő számodra, mert valaki nem tetszését nyilvánítja ki veled kapcsolatban. Jobb még csírájában elfojtani a dolgokat, mielőtt elmérgesednek. Ne legyen vita, abból volt bőven az előző időszakban.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma szárnyalsz, sziporkázol, ma semmi sem állhat az utadba. Végre egy olyan hétkezdés van, amire régóta vágytál: nyugodt, stresszmentes hétfő, amiről mindenki csak álmodozik. Szerencsés vagy!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nem biztos, hogy jól aludtál az éjjel, hiszen nagyon elfáradhattál tegnap. Bár csodálatos vasárnapon vagy túl, a pihenésből még korántsem volt elég. Itt az ideje a szabadságolásnak, nem?

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ideje lenne magadra is figyelmet fordítanod, mert a feltöltődéshez nem elég egyetlen nap. Tölts több időt a szabadban, a barátaiddal és szeretteiddel. Vegyél ki szabadságot, próbálj pihenni! Ha már túl vagy a szabin, akkor munka után igyekezz töltődni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Hétfőn tele leszel ötletekkel, mind a munkahelyeden, mind anyagi téren. Még főnöködet is sikerül lenyűgöznöd, ami egyáltalán nem könnyű feladat. Ettől pedig remek lesz a napod.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha hétfőn dolgoznod kell, ez akkor sem lehet akadálya annak, hogy új embereket ismerj meg. Valakinek fel is keltheted a figyelmét és az illető számodra sem lesz közömbös. Ha párkapcsolatban vagy, ma délután szuper programot találtok a pároddal.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version