Napi horoszkóp 2024. 07. 29.: Nehéz hétfő

nlc | 2024. Július 29.
Dolgozós, küzdelmes nap lesz a mai, így nem árt elfogadni a segítséget, főleg, ha felajánlják.

Kos

Hétfőn egy olyan ügyön idegeled saját magad, amivel más a kutya sem foglalkozik. Persze érthető, hogy szeretnél választ kapni a kérdéseidre, ezt a hajót el kellene engedni. Ne vívd ki mások ellenszenvét!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A hét első napján felelősségteljes dolgot veszel a nyakadba, de az korántsem biztos, hogy egyedül meg is tudsz küzdeni vele. Ne légy büszke, ha nem tudsz valamit megoldani, kérj segítséget!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Mindig is önálló ember voltál, nem szereted, ha valaki meg akarja mondani, mit és hogyan csinálj. Ma lesz valaki, aki megpróbálkozik ezzel, értékeld, és fogadd el mások segítségét! Legalább hamar végzel!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Általában határozott és kiegyensúlyozott vagy a munkádban, de a mai nap kivétel. Sajnos túlságosan naivnak bizonyulsz, ezért pedig nagy árat fizethetsz. De a leckét egy életre megfogod tanulni.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A hét első napja zökkenőmentesen alakul számodra, minden tervezett dolgod időben be tudod fejezni és bőven marad még időd magadra is. Ilyen kiegyensúlyozott, nyugodt hétfőd is nagyon régen volt.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Hétfőn nem minden a terveid szerint alakul, de sosem késő újra tervezni. Egy kis átszervezéssel semmi nem marad el, sőt, korábban végezhetsz, mint azt gondolod. Senki sem tökéletes, ahogy te sem. Ezt el kell fogadni!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Hétfőn nehéz dolgod lesz, ugyanis egy fontos ügyben kell döntést hoznod. Írj egy pro-kontra listát, sokkal tisztábban látod majd a kialakult helyzetet. Ha egyedül nem megy, kérj segítséget. Több szem, többet lát!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Attól, hogy több akadály gördül eléd, még nem kell feladnod, mert akaraterővel és kitartással mindent elérhetsz, amire csak vágytál. Néha meginogsz, de ezzel nincs semmi baj, sőt, teljesen normális, ha picit elfáradsz a harcban.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagyon nehezen indul számodra a hétfő, mert nem pihented ki magad a hétvégén. Sok a feladat a munkahelyen is, és úgy érzed, kicsúsznak a dolgok a kezedből. Nem kellene kivenni pár nap szabadságot?

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Régóta harcolsz azért, hogy elérd a céljaidat. Van benned tartás, nem adod fel könnyen, most mégis kezdesz belefáradni az egészbe. Unod, hogy semmi nem úgy sikerül, ahogy szeretnéd, de mindenkivel megtörténik. Ne add fel!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Itt az ideje, hogy kitörj a szürke hétköznapokból és elérd a boldogságot. Ám a hátráltató tényezőket ki kell iktatnod, csak arra koncentrálj, a célod eléréshez feltétlenül szükséges.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egy régi reménytelennek tűnő ügy végre megoldódni látszik. Már érzed, közel a cél és a sok munka megérte a fáradtságot. Nagyon boldog vagy, hogy végre pontot tehetsz ennek a periódusnak a végére.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version