Napi horoszkóp 2024. 08. 10.: Fura szombat

nlc | 2024. Augusztus 10.
Ma sok minden történik a csillagjegyekkel.

Kos

Jót tett neked ez a nyár: nyugodtabb és összeszedettebb vagy, ami mások is észre vesznek. Nehezen ismerkedsz, de ha félreteszed a félelmed, akkor sokkal előrébb juthatsz. Ezen kell még dolgoznod, semmi máson.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ahhoz, hogy elérd a céljaidat ragaszkodnod kell az elhatározásaidhoz. Ez azonban még nem elég, a pénzt is kell szerezned. Ha folyamatosan fel akarsz vágni mások előtt, biztos lehetsz benne, hogy búcsút inthetsz az álmaidnak.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Vedd észre, hogy nem körülötted forog a világ és azon is dolgoznod kell, hogy életed szerelme ne hagyjon el. Ha nincs párod, akkor pedig jó lenne, ha kicsit figyelnél a magatartásodra, mert nem vagy túl szimpatikus.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma te leszel az, aki az ujjai köré csavar mindenkit és nem esik nehezére. Ez a hétvége a tiéd, ne szalaszd el! Pihenj, bulizz, használd ki, hogy van egy kis szabadidőd. Ne foglalkozz semmivel és senkivel.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Rendkívül határozott és stabil ember vagy, de néha engedned kellene a másik félnek is. Nem kényszerítheted rá mindenkire az akaratodat, bár szívesen kezdeményezel minden helyzetben. Szombaton viszont szervezz baráti programot, nem fogod megbánni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Társasági ember vagy, egyetlen buli sem múlhat el nélküled. Te tényleg egy igazi parti arc vagy és imádod a kalandokat. Vannak azonban határok, és ezt ne felejtsd el. Muszáj figyelned, hogy ne lépj át egy bizonyos vonalat.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma mértéktartónak kell lenned, ugyanis nem szabad beleugranod a vásárlásba. Nagy veszély leselkedik a pénztárcádra, ha nem állsz ellen a kísértésnek. Jobb, ha erre ma különösen figyelsz, mert nem lesz jó vége.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Nagy eredményeket érhetsz el, ha addig ütöd a vasat, amíg meleg. Vezetőnek születtél és végre elérheted a célod, amire régóta vágysz. Gondold végig, hogy még mit kell tenned azért, hogy tudd az álmaid élni.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nem meglepő, ha álmosan indul a szombat, hiszen rendkívül elfáradtál a héten. Az események azonban gyorsan felpörögnek, nem lesz időd azon elmélkedni, hogy lassan telik a nap, mert nem fog lassan telni!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szombaton nehéz helyzetbe kerülsz és szükséged lesz minden erődre ahhoz, hogy rendbe tedd a dolgokat. De ha nem megy, akkor kérj segítséget, aki egészen biztos, hogy nem fog nemet mondani. Ketten könnyebb lesz a helyzetet rendezni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Tudod, hibát követtél el. Van mit kijavítani, de előbb hozd magad formába, mert máshogy nem fog menni. Ne titkolózz, mert azzal csak tovább rontasz az amúgy sem rózsás helyzeten.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A szombat alkalmas a pihenésre. Ne is foglalkozz senkivel és semmivel, csak és kizárólag saját magaddal, és a saját életeddel.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version