Napi horoszkóp 2024. 08. 22.: Veszélyes csütörtök

nlc | 2024. Augusztus 22.
A csillagjegyeknek ma érdemes lesz résen lenniük.

Kos

Ma elcsábíthatnak a leértékelések. Azonban, jobban teszed, ha vársz még néhány napot vagy egy hetet, így megkímélheted a pénztárcádat egy nagyobb kiadástól. Most nem tenne jót, ha túlköltekeznél.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma könnyen megfázhatsz, egy betegség pedig most egyáltalán nem jönne jól. Vigyázz magadra, és ne légy felelőtlen. Most nem szabad megbetegednek, rengeteg mindent el kell intézned.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma meggyűlhet a bajod egy indulatos emberrel. Ne engedd, hogy provokáljon, engedd el a füled mellett szavait. Persze nem lesz egyszerű, de a te érdeked, hogy ne keveredj szócsatába. Az egész napod elronthatja a konfliktus.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Csütörtökön fontos, hogy óvatos és körültekintő legyél. Ellenkező esetben nagy anyagi veszteség érhet. Ma csak annyit költs, amennyit muszáj, a többi pénzt pedig tedd biztos helyre. Ezt jobb, ha tényleg megfogadod.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Csütörtökön elveszted a türelmes és robbanékony leszel. A kapkodás sosem sül el jól. Nem éri meg állandóan stresszelni, szorongani. Minél jobban sietsz, annál kevésbé jutsz egyről a kettőre.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Csütörtökön a párodat érheti egy kis kellemetlenség, ami rád is sokkolóan hat. De csak akkor segíthetsz rajta, ha higgadt maradsz. Ha nincs párod, akkor egy barátod kérheti ma a segítséget tőled.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Viszonylag jó napod lesz ma, a többiekkel ellentétben. Te vagy az, akinek támogatni és biztatni kell őket, mert különben nem haladtok előre. Azért arra figyelj, mennyire energiát és időt teszel bele, mert fárasztó dolog ez.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A mai napod kapkodásban telik. Iszonyat feszült vagy, ami miatt könnyedén összeszólalkozhatsz olyan emberrel is, akivel egyébként egyáltalán nem szoktál. Nagyon gondold meg, mit, hogy csinálsz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Csütörtökön problémás napod lehet, hiszen egy közeli ismerősöd vagy párod bajba keveredhet. Neked viszont, bármi történik, higgadtnak kell maradnod. Próbáld meg a számodra fontos embereket inkább támogatni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Valaki egész nap eláraszt téged a panaszaival. Nem is tudsz ezzel mit kezdeni, sőt, igazából nem is akarsz. Ne adj tanácsot, hiszen nem neked kell megoldani az ő problémáját. Hallgasd meg és ennyi.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A csütörtök óvatosságra int. Légy figyelmes a közlekedésben, mert érhet olyan szituáció, amit nem biztos, hogy a helyén tudsz kezelni. A munkahelyeden sem leszel nyugodt, de ma inkább ne köss bele senkibe. Semmi jóra nem fog vezetni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A csütörtök nem lesz éppen a hét legkönnyebb napja. Mindenre fel kell készülnöd és meg kell őrizned a nyugalmad. Nem szabad elveszítened a hitedet, és a türelmedet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version