Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 20. – A hét egyik legjobb napja a péntek

A napi horoszkóp szerint ajándék a péntek. Nemcsak a Nap lépett az energikus és lelkes Kos jelébe, mellyel együtt megkezdődött az asztrológiai újév, hanem együtt áll a Bak jelében a céltudatos Mars és a nagy szerencse bolygója, a Jupiter, amelyek szintén nagy energiákat mozgatnak meg...

Kos

Csodálatos napra ébredtél. Mostantól legalább egy hónapig okod sem lehet panaszra, mert neked dolgoznak a bolygók. Munkádban különleges új lehetőségek várnak rád, rajtad múlik, élsz-e vele. Ha kedved tartja, valami egészen másba is kezdhetsz. Érdemes gondolkodnod az új célokon is.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Érzékeny emberekkel találhatod magad szembe, jó lenne, ha nem húznád fel magad rajtuk. Inkább a saját dolgaidra koncentrálj pénteken, s akkor a lehető legjobban alakul a napod. Ma olyan találkozásban lehet részed, ami mély nyomokat hagy a lelkedben. Rajtad áll, mit kezdesz ezzel…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

A Kos jelébe lépő Nap támogatókat hoz neked. Olyan emberekkel köthetsz szorosabb kapcsolatot, akik segítenek neked a jövőben. Bármiben is akadsz el, mindig lesz valaki körülötted, akire bizton számíthatsz. S ez az érzés valódi megnyugvást ad neked. Valójában rád is fért már.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A pénteki változásnak nem igazán örülsz. Könnyen lehet ugyanis, hogy valamilyen egészen más jellegű feladatot kapsz, mint amit eddig végeztél. S mivel amúgy is érzékenyebb vagy, ezért inkább kiborít a változás, mintsem a lehetőséget látnád benne. Ha nem is könnyű, de próbáld a lehető legnagyobb nyugalommal fogadni…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A péntek csodás nap lesz számodra. Végre sokkal energikusabb és vidámabb vagy, mint amilyen az elmúlt hetekben voltál. A pozitív életszemléleted is szépen lassan kezd visszatérni. Az egészben az a legjobb, hogy nem a hétvége miatt érzed jól magad, ez ugyanis egy hosszú távú folyamat kezdete.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Szinte a testedben érezheted azt az energiát és lökést, amit a Bakban együtt álló bolygók jeleznek. Vedd ki belőle a részed, megérdemled, hogy megszilárdítsd a helyzetedet minden szempontból. A péntek nagyszerű kezdet mindahhoz, amit jó ideje tervezgetsz. Vágj bele, érdemes!

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint nagyon különleges nap a péntek (fotó: Getty)

A horoszkóp szerint nagyon különleges nap a péntek (fotó: Getty)

Mérleg

Egyre több olyan emberrel kerülsz kapcsolatba, akik nagy hatással lehetnek rád. Véleményükkel pozitívan befolyásolhatnak téged, s hatásukra bizonyos témákat átértékelsz, újragondolsz. Ez a mostani helyzetben remek lehetőség, hogy kicsit optimistábban tekints a következő napokra, hetekre.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Jól tennéd, ha mostantól tudatosabban étkeznél, rendszeresen mozognál, figyelnél a tested jelzéseire. Pontosan tudod, az egészség mennyire fontos, ennek ellenére hajlamos lehetsz kicsit könnyelműen venni azt. Most nem engedheted meg magadnak a lazaságot. Tartsd be a szabályokat, és vigyázz magadra!

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Bomba lehetőséget jeleznek számodra a bolygók. Pénteken a pénzügyeidben nagyszerű fordulatokra számíthatsz. Persze, nagyon fontos, hogy ne bízd el magad, bármilyen lehetőséget is kapsz, vagy bármilyen jó hír jut a füledbe. Továbbra is legyél olyan fegyelmezett, amilyen az elmúlt napokban, hetekben voltál.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Pénteken végre megtapasztalhatod, hogy a kemény és kitartó munka meghozza a gyümölcsét. Valami egészen biztosan beérik, s rájössz arra is, hogy a lehető legjobb úton haladsz. Valójában semmi mást nem kell tenned, mint továbbra is tenni a dolgodat. Persze, egy-két új célt azért megfogalmazhatsz magadnak.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Pénteken nagyon viccelődős hangulatba kerülsz. Vigyázz ugyanakkor, mert a tréfákat nem mindenki érti és szereti. Mivel most inkább csak írásban tartod a kapcsolatod a környezeteddel, a munkatársakkal, csak óvatosan fogalmazz, néhányan ugyanis félreérthetik a humorodat. Utólag meg kínos magyarázkodni.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A Kos jelébe lépő Nap az anyagi lehetőségeidre hat pozitívan. Ha esetleg a munkádból adódóan pénzügyi gondjaid lennének, nincs okod aggódni, mert biztosan sokan örömmel és önzetlenül segítenek neked. Szóval, bárhogyan is alakul az előtted álló hónap, végül jól jössz ki belőle.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top