Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 24. – Az újhold újdonságokat hoz

A Kos újhold újdonságra ösztönöz mindenkit. A napi horoszkópból megtudhatod, miben érdemes újítanod. S persze ma gyújthatnál halványzöld gyertyát is, hogy teljesüljenek a kívánságok.

Kos

Ha valakinek fontos és igazán különleges a mai nap, az kétségtelenül te vagy. Azt is lehetne mondani, hogy számodra most indul 2020. Tervezz, gondold át, mit és hogyan képelsz el a jövőben, s hogyan látod magadat, a lehetőségeidet. Ha valamikor fontos a pozitív gondolkodás, ma mindenképpen az. Élj a lehetőségeddel!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Téged nem igazán tesz boldoggá a Kos újhold. Ne lepődj meg, ha kapkodóvá válsz, s inkább ingerült és feszült leszel egész nap, nem optimista és bizakodó. Legyél tudatos, vegyél mély levegőt, amikor megy fel benned a pumpa. Inkább mozgással vezesd le a feszültséget, mintsem azzal, hogy kiabálsz a többiekkel.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Vártad már nagyon az igazi tavaszt. Annak ellenére, hogy a Kos újhold a tavasz szimbóluma is, még várnod kell néhány napot a jó időre. Viszont bizakodásra ad okot, hogy tudod, kikre számíthatsz, amikor igazán szükséges. Már ma is pontosan tudni fogod, kik a valódi barátok.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Hajlamos lehetsz borúsabban látni az életedet és a közeli jövőt is, mint amilyen az valójában. Nemcsak neked megterhelő a mostani helyzet, hanem mindenki másnak is. De épp ezért fontos a pozitív gondolkodásra törekedni. Hunyd le a szemed néhány percre, s képzeld el a tökéletes napot! Erre törekedj kedden.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nagyszerű és örömteli a mai nap. Érdemes halványzöld gyertyát gyújtanod, s megfogalmazni magadban a jövőbeni célokat, vágyat, álmokat. Milyennek látod a jövődet? Milyennek látod magad néhány hónap múlva? Gondolj csupa szépre és jóra, hiszen ennek adsz kedden energiát.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Téged alig érint a keddi újhold. Ennek ellenére persze az optimizmus fontos. Tudatosan törekedj ma a pozitív gondolkodásra, száműzd a fejedből a negatív gondolatokat. Minden, amire pozitívan tekintesz, pozitív energiát kap. A mostani helyzetben pedig ez a legfontosabb. Te is tudod.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A Kos újhold az új kezdet lehetőségét hozza a csillagjegyeknek (fotó: Getty)

A Kos újhold az új kezdet lehetőségét hozza a csillagjegyeknek (fotó: Getty)

Mérleg

Legyél nyitott minden újdonságra, de ne higgy el elsőre semmit sem. Ne engedd azt sem, hogy befolyásoljon a többiek hangulata, vagy mindaz, amit most a világról gondolnak. Önálló és valódi egyéniség vagy, önálló és egyedi gondolatokkal. Hidd el, minden a legnagyobb rendben van veled, s ez a lényeg…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Érdemes kedden azon gondolkodnod, hogy vajon miben és hogyan tudsz segíteni a környezetednek. Az önzetlen felajánlás és segítség azért is nagyon jó dolog, mert a gondolataidat is más irányba tereled. Hajlamos lehetsz most félni, amivel viszont sem magadnak, sem másoknak nem segítesz. Gondolkodj másként mostantól!

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Vedd elő az optimizmusodat kedden. Ez egyébként sem nehéz neked, hiszen alapból is nagyon optimista az életszemléleted. A mostani helyzetben erre különösen nagy szükség van. Te lehetsz, aki elűzi a gondokat a többiekből is. Vidámságoddal, pozitív gondolkodásoddal segítesz a legtöbbet, nem mellesleg a jövőt is szebbnek látod és teremted.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Türelmetlennek érzed magad a Kos újhold hatására. Bármit is terveztél, vagy tervezel, nem szabad semmit sem siettetned. Hidd el, minden a lehető legjobb időben történik veled. S ez az, amit meg kell értened és el kell fogadnod. Minden terved megvalósul, amit ma kigondolsz. Idővel, türelemmel…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Újdonságot hoz neked a keddi újhold. Nyitott vagy rá? Legyél az mindenképpen! Egészen más szemléletet sajátíthatsz el, ami most különösen fontos lehet. A te gondolkodásod mindig is újszerű és más volt, s pontosan ez az, amivel előremozdíthatod a többieket is. Indíts el valami egészen újat az életedben már ma!

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Az újhold új lehetőségeket jelez számodra a pénzügyekben. Érdemes mindenképpen halványzöld gyertyát gyújtanod ma, és megfogalmazni magadban, hogy mit szeretnél másként csinálni. Más munkára vágysz? Más pénzforrásokat nyitnál meg? Bármennyit kívánhatsz, s bármiben újíthatsz.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top