Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 13. – Boldog lesz a húsvéthétfő, ha…

Pozitív és feszült fényszögek is kirajzolódnak a bolygók között húsvét hétfőn. Ha a pozitívumokra törekszel, nagyszerűen alakul a napod. Ellenkező esetben viszont... Nem is részletezzük. Húsvéthétfői napi horoszkóp következik.

Kos

Azért, mert jóval határozottabban és élesebben beszélsz, még nem jelenti, hogy mindenki egyet is ért veled. Az egyenesség jó, de ezzel meg is bánthatod azokat, akik érzékenyebben reagálnak. Mégiscsak húsvéthétfő és ünnep van, legyél ma is a lehető legtoleránsabb. Akkor is, ha kicsit hosszúnak tűnnek már az ünnepek…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Nem viseled jól a túlzott akaratosságot. Pedig biztosan lesznek körülötted olyan családtagok, akik másként gondolkodnak, és mást szeretnének, mint te. Nem kell persze mindenkivel egyetérteni, de abból biztosan vita pattanhat ki, ha a végletekig kötöd az ebet a karóhoz. Most van a legnagyobb szükség a rugalmasságra…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Ez a húsvéthétfő nagyon más, mint a többi. Megszoktad a korábbi években a jövés-menést ilyenkor, s most nagyon hiányoznak a barátok, a rokonok. Pedig nem is szereted a locsolkodást, most mégis mindennél jobban vágysz rá. Látod, akkor veszed csak észre, mennyire fontos valami, valaki az életedben, amikor nincs melletted..

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Rajongsz a családi ünnepekért. S ez a mostani húsvét nagyon más, mint a korábbi években. Nem kell ugyanakkor mindenről lemondanod. A legközelebbi szeretteidet telefonon, videón is felhívhatod. Idén virtuálisan locsoljátok meg egymást, s a húsvétra szánt ajándékokat is virtuálisan adhatjátok át. Lesz még rá alkalom, hogy pótold, ami kimaradt ma az életedből.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Hajlamos lehetsz túlzottan is sokat enni, inni húsvéthétfőn. Lehet, a párod ma is legalább annyiféle ételt készít, mint amikor sok vendéget vártok. Ez mégsem jelenti, hogy mindent el is kéne fogyasztani… Figyelj magadra, mert könnyen elronthatod a gyomrodat, s a következő napokban sem leszel sokkal jobban.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Húsvéthétfőn csak pihenj és lazíts. Reggelizzetek, ebédeljetek nyugodtan és mindennek megadva a módját a családdal. Nagyon sokat tettél érte, hogy ez a másféle ünnep is a lehető legjobban alakuljon. Pontosan ezért is érdemled meg, hogy ma kiélvezd a munkád eredményét, gyümölcsét. A többiek majd elpakolnak mindent.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Milyen lesz a húsvét hétfő? (fotó: Getty)

Milyen lesz a húsvéthétfő? (Fotó: Getty)

Mérleg

Nem igazán találod a helyedet, amitől kicsit szomorkás lehetsz. Próbálj megbékélni a gondolattal, hogy ez a mostani húsvét egészen más, mint a többi. Viszont az is biztos, hogy soha nem fogod elfelejteni. Éppen ezért is érdemes lenne olyan programot választani, amire jó szívvel emlékezel évek múltán is.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Húsvéthétfőn kedved lesz a hosszú és tartalmas beszélgetésekhez. Nem kell rohannod ma sehová, és semmivel sem. Mindent olyan nyugodtan és lassan készíthetsz elő, ahogy neked tetszik. Az ünnepi asztalnál üldögélve beszélgess a pároddal, a szeretteiddel minél hosszabban. Mintha semmi sem számítana. Vagyis ma ez számít a legtöbbet…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Húsvéthétfőn hajlamos lehetsz a pénzen agyalni. De mégis miért tennéd? Ma ünnep van, minden bolt zárva. Persze, a jövőbeni kiadások megtervezésére szánhatsz néhány percet. De nem sokat, mert a társadnak, a közvetlen családodnak is nagy szüksége van rád. Töltsd inkább velük a mai napot, s felejtsd el a pénzt!

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Imádod a hagyományokat, s ez a mostani húsvéthétfő semmilyen hagyományt nem követ. Pontosabban a húsvéti reggelit, ebédet ugyanúgy csinálhatod, mint korábban bármikor. A nagy jövés-menés elmaradását meg annyira nem is bánod. Ma nyugalomra, békére vágysz a leginkább, amit meg is kapsz a családodtól.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Igazság szerint téged kifejezetten felvillanyoz, hogy egészen másként ünnepelheted a húsvéthétfőt, mint máskor. Örömmel hívod fel videón a szeretteidet, s locsolod/ajándékozod meg őket virtuálisan. Ez nagyon vízöntős, nem igaz? Hihetetlenül viccesnek tartod, amitől a hangulatod is sokkal jobb. Nem mellesleg ma egész nap azt csinálhatsz, amihez csak kedvet érzel.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Szeretnéd követni a húsvéti hagyományokat. S nálad az ünnep kalács nélkül nem teljes. Süthetsz természetesen ma, hiszen számodra ez is valamiféle művészet. Az is biztos, hogy nagyon finomat alkotsz, s nagy sikert aratsz a közvetlen családod körében. Valójában még tojást festeni sincs késő, ha ihletet kapnál ehhez is…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top