Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 05. 11.: Alapból jó nap a hétfő

Több pozitív fényszög is lesz az égen hétfőn, tehát alapból jó napra lehet számítani, ugyanakkor kommunikációs nehézségeket is jeleznek a bolygók. Erre figyelj a napi horoszkóp szerint!

Kos – napi horoszkóp

A hétfő nagyon simán és jól alakul. Talán picit nehezebb lesz megértetni magadat a többiekkel, főként a munkádban, de szerencsére ez csak mára érvényes. Holnapra minden megváltozik, ezért sem érdemes bosszantani magadat semmin sem. Legyints magadban egyet, holnap meg visszatérsz a témára.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Nagyon sok meglepetés érhet ma téged. Olyanoknak is az eszébe jutsz, akikkel talán évek óta egyáltalán nem beszéltél. Felköszöntenek a születésnapodon, vagy egyszerűen csak megkérdezik, hogy vagy, mi történt veled azóta, hogy nem beszéltetek. Bőven lesz miről mesélned…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Napközben kicsit frusztráltnak érzed magad, estére viszont egyre inkább megjön a hangulatod, a kedved és a hangod is. Uralkodó bolygód, a Merkúr belép a jegyedbe, amitől egycsapásra jobban érzed magad. S bár még nincs születésnapod, hétfőn mégis lesz okod ünnepelni. Tedd is meg!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Párod igényli a társaságodat hétfőn. Alapból is gondoskodó típus vagy, ezért nem esik nehezedre, hogy figyelj rá, s kicsit pátyolgasd a lelkét. Munka után töltsétek kettesben az időt, és csak egymásra figyeljetek. Ez most mindkettőtöknek nagyon jót tesz. Kell is az egyetértés, nem igaz?

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

A munkádat érintheti ma némi félreértés, vagy kommunikációs nehézség. Kicsit türelmetlen lehetsz azokkal, akik lassabban, körülményesebben fejezik ki magukat. Vedd a mai napot amolyan próbatételnek, s legyél a lehető legtürelmesebb. S mivel megfelelsz a kihívásoknak, holnap begyűjtheted az elismeréseket is.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Munkádban újabb változásokra számíthatsz. Talán hamarosan visszaáll a korábbi rend, de az is lehet, a főnököd körül történik valamilyen meglepő esemény. Lehet, olyan döntést hoz, aminek nem tudsz most szívből örülni. Annyit tehetsz, hogy elfogadod. Egyébként sem lenne értelme ezen pufogni.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szép nap lesz a hétfő a horoszkóp szerint

Szép nap lesz a hétfő a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Könnyen lehet, hétfőn több olyan ember is felbukkan az életedben, akiket évek óta nem láttál, de nem is hallottál róluk. Bármiért is kerülnek most elő, legyél velük kedves és nyitott. Még akkor is, ha a múltban esetleg nem a legjobb kapcsolatot ápoltátok. Sosem lehet tudni, miért sodorja őket a sors újra az utadba…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Hétfőn nem lesz könnyű visszarázódnod a munkádba, mert a családod is különböző feladatok elé állít. Bármit is szeretnének, semmi esetre se kapd fel a vizet, inkább csak finoman és szeretettel mondd el nekik, hogy fontossági sorrendet kell tenned, és a munkád most elsőbbséget élvez. De ha elkészültél, rájuk szánsz majd időt.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Meglepő találkozásokra számíthatsz már hétfőn, de ez valójában az egész hetedre érvényes lehet. A bolygók szerint valaki felbukkanhat a múltból, és igencsak megdobogtatja a szívedet. A helyzetedet bonyolítja egy egészen új és bimbózó találkozás is. Ne csodálkozz, ha képtelen leszel dönteni, választani…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Hétfőn több olyan ügyet kaphatsz vissza, amivel egyszer már foglalkoztál, de vagy nem jutottál a végére, vagy valamiért újra aktuális lesz. Kicsit bosszanthat, mert úgy érzed, újra csak egy helyben topogsz ahelyett, hogy előre haladnál. Sosem véletlenül történnek a dolgok, s ha így esett, fogadd el, s csináld meg újra, amit kell.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Örömet és némi csalódást is érezhetsz hétfőn. Már egészen megszoktad az új rendszert, a változásokat, s most egyre több jel mutatja, hogy hamarosan visszarendeződik minden. Ugyanaz valójában sosem lesz a világ, mint amilyen a krízist megelőzően volt, de valamit még meg kell tapasztalnod a múltból.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Kicsit furcsának tartod, hogy alapból te vagy nosztalgikus típus, de most te érzel a legkevésbé késztetést a múltba révedéshez. Nem is kell a múltba visszamenned, a te feladatod az, hogy előre tekints, s így segítsd a többieket. Most is jó példával járhatsz előttük. Élvezd a kivételes helyzetet!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top