Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 6.: A hétfő sem lesz egyszerű nap…

Hétfőn ugyan szűnik a telihold feszítő hatása, de még ma sem leszel a helyzet magaslatán. A napi horoszkóp szerint továbbra is fontos, hogy megőrizd a hideg véredet...

Kos – napi horoszkóp

Hétfőn könnyen megfájdulhat a fejed a túl sok agyalástól. Figyelj magadra, s ha lehet, minden órában pihenj legalább 10 percet. Amennyiben a szabadságodat töltöd, a legfontosabb, hogy az elmédet lazítsd el. Sportolj minél többet, s akkor a feszítő gondolatok sem járnak a fejedben folyamatosan.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Neked nem lehet okod panaszra hétfőn. Egyre inkább látod az elmúlt időszak erőfeszítéseinek eredményét, amitől hihetetlenül fel leszel dobódva. Valóban sokat tettél a múltban, s valóban megérdemled, hogy learasd végre a sikert. Legyél optimista és vidám egész nap.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Hétfő délelőtt még nagyon nem találod a helyedet, délutánra viszont egyre inkább megkönnyebbülsz és felszabadulsz. Ha kell, mantrázd egész nap, hogy egyre jobban alakul minden. S ha még hiszel is magadnak, tényleg egyre több örömben lehet részed. Legyél végre bizakodó!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Több olyan emberrel találkozol hétfőn, akik sikeresek, céltudatosak, kitartóak. Érdemes beszélgetnek velük, s ellesni a titkaikat. Nem véletlenül sodorja az élet hozzád őket. Pontosan olyan példát mutatnak neked, amiből most nagyon sok erőt, energiát meríthetsz. Indulj el te is a siker útján…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Akkor vagy a munkádban a leghatékonyabb, amikor fegyelmezetten, kitartóan és szorgalmasan csinálod a rád bízott feladatokat. Hétfőn mégis hajlamos lehetsz a hízelgésre, a széptevésre. Észre kell venned, ezzel nem jutsz előrébb, és nem is szerzel jó pontokat senkinél. Most sokkal kifizetődőbb a fegyelmezettség…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A hétfő ideális minden olyan feladathoz, amely koncentrációt, fegyelmet, következetességet igényel. Meglepően gyorsan és hatékonyan dolgozol, ha betartod az előzőeket. De neked ez valójában kisujjgyakorlat, ami azt is jelenti, hogy szuper napra számíthatsz.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Még hétfőn sem számíthatsz könnyű napra a horoszkóp szerint

Még hétfőn sem számíthatsz könnyű napra a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Hétfőn sem lesz még könnyű dolgod, ha egyezségre akarsz jutni a családdal. Ma is lesznek, akik kioktatnak, s megmondják, mit és hogyan kéne tenned az életedben. Ne sértődj meg a megjegyzéseiken, inkább kérd meg őket a tőled telhető legdiplomatikusabb módon, engedjék, hogy azt tehesd, amit jónak gondolsz.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Hétfőn a legokosabb döntés, ha meg sem szólalsz. Vagy legfeljebb csak akkor, ha kérdeznek téged. Legyél magaddal szigorú, és fogd vissza a kritikus énedet. Akaratod ellenére is megbánthatsz másokat, s épp ez az, amit jobb lenne elkerülnöd. Persze, nem kell megkukulnod, csak fontold meg, mit és hogyan mondasz.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Mindig lesznek körülötted olyan emberek, akiknek látszólag sikeresebb, boldogabb, könnyebb az élete, mint neked. Ahelyett, hogy irigykedve figyeled őket, inkább gondolkodj el, te mivel nehezíted a saját sikeredet? Nem mellesleg, amikor mások sikerének szívből örülsz, azzal a te életedbe is bevonzod a szerencsét…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Hétfőn olyan magabiztos leszel, mint már régen. Kirobbanó formában, erőben leszel, nem véletlenül érzed úgy, most hegyeket tudnál megmozgatni. Ha dolgozol, fektesd ezt az energiát a munkádba, ha pedig máris szabadságon vagy, mindenképpen kirándulj, sétálj, mozogj lehetőség szerint egész nap.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Hétfőn még kicsit nehézkesnek érzed magad. Késő délutántól már egyre jobb lehet a hangulatod. Ha lehet, vegyél ki mára szabadságot, s pihenj egész nap. Ha oly szerencsés vagy, hogy máris a szabadságodat töltöd, akkor csak nyújtózz el a vízparton, vagy sétálj az erdőben, a szabad levegőn.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Könnyen lehet, hétfőn valaki kéretlenül adja a javaslatokat, tanácsokat. Eleinte biztosan bosszantani fog, hogy miért szól bele az életedbe. Próbáld mégis türelmesen végighallgatni a mondandóját, mert később úgy érezheted, az ég küldte hozzád. Nagyon fontos témában segíthet…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top