Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. augusztus 17.: Páratlan hétfő

Nem is kezdődhetne jobban ez a hét. És nem is végződhetne jobban, hiszen az augusztus 20-i hosszú hétvége extra pihenést ígér. Szuper nap és szuper lehetőségek. Napi horoszkóp!

Kos – napi horoszkóp

Imádni fogod a hétfőt akkor is, ha dolgoznod kell. Ellenállhatatlanul kommunikálsz, jobbnál jobb ötleteket vetsz be, a lelkesedésed, a hangulatod magával ragadó. Hihetetlen gyorsasággal végzel a feladatokkal, így a három munkanapba sokkal több fér bele, mint tervezed. Ez azért jól hangzik, nem igaz?

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Igazság szerint jobb ötletet nem is találhatnál, minthogy kiveszed szabadságnak már a mai napot is a következő kettővel együtt. Te nagyon praktikusan gondolkozol, és mindig élsz a lehetőséggel, hogy spórolj a szabadnapokkal. Most megteheted. Élvezd a nyár egyik legszebb napját és hetét. Megérdemled!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Hihetetlenül energikus leszel hétfőn. Ha dolgozol, ez a lelkesedés a lehető legjobbkor jön, hogy időben végezhess minden feladattal. Lehengerlően kommunikálsz, minden javaslatod meghallgatásra talál, szóval okod sem lehet a panaszra. Ha máris szabadságon vagy, akkor meg pláne…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Talán nem a legkipihentebben ébredsz hétfőn reggel, de ennek ellenére mégsem lesz fásult és nehézkes egész nap. S ha eleinte vonszolod is magad, délutánra visszatér az energiád, a lelkesedésed. Amilyen nehézkesen indul minden, olyan ragyogóan végződik. Ha szabin vagy, akkor meg ráérsz egész nap lustálkodni.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Szuperül indul a heted, és ez még valójában csak a kezdet. Olyan lehengerlően és meggyőzően beszélsz mindenkivel, hogy érdemes a legfontosabb megbeszéléseket mára ütemezned. Szó szerint is kinyílnak az ajtók előtted. Ha nem dolgozol, hanem élvezed a szabadságodat, akkor is…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Ez a hét nem olyan nehéz, mint a korábbiak. És nemcsak azért, mert mindössze három munkanapos, aztán pedig a hosszú hétvége vár rád. Több, téged érintő pozitív változást jeleznek a bolygók.. Már önmagában ezért is legyél minél optimistább és vidámabb. Hamarosan új fejezet nyílik az életedben.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Páratlanul különleges ez a hétfő a horoszkóp szerint

Páratlanul különleges ez a hétfő a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Te már hétfőn a négynapos hosszú hétvégét tervezed. Ez tökéletesen rendben is van, ha máris a szabadságodat töltöd. Ellenben, ha dolgozol, próbálj a munkára is koncentrálni, különben teljesen elúszol. Tutira nem akarsz szerdán kapkodni. Szóval, tervezz és szervezz, de csak módjával!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Szuper lehetőséget jeleznek a bolygók, hogy a karrieredre figyelj. Még annak ellenére is, hogy ez a hét mindössze három munkanapos. Épp ezért is érdemes minél tudatosabban keresned, figyelned a lehetőségeket. Ne várd a csodát, inkább már hétfőn gondold át, hogy miben változtatnál a szíved szerint…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Kirobbanó formában leszel hétfőn is, ami kiváló, ha dolgozol. Persze, akkor is minden tökéletesen alakul, ha a nyári szabadságodat töltöd. Optimista és nagyon pozitív leszel, hiszen csupa jó hír jut el a füledbe. Az azért fontos, hogy ne bízd el magad. Te is tudod, hogy csak nyugtával dicsérd a napot…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Hétfőn bosszanthat valaki, aki folyamatosan és meglehetősen magas lóról beszél. De mivel nem neked mondja, amit mond, ezért valójában meg sem kellene hallanod. Nem érdemes fölösleges vitákkal elrontani a napodat. Inkább a munkádba fektesd az energiádat. Ha meg a szabadságodat töltöd, még inkább csukd be a füledet.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Könnyen lehet, hétfőn nagyon sokat jár a szerelem a fejedben. Ha van párod, őt sokkal szebbnek és jobbnak láthatod. Ha még keresed a párodat, akkor a szerelem hiánya veheti el most a kedvedet. Hidd el, ha valóban társra vágysz, az univerzum megadja neked. A kérdés, hogy te élsz-e a lehetőséggel?

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Ha dolgoznod kell, nem leszel a legjobb hangulatban. Még mindig a hétvége pozitív eseményei kötik le a gondolatodat, és nagyon nehezen koncentrálsz a munkádra. Ha máris a szabadságodat töltöd, sokkal kedvezőbb a helyzeted. Viszont így is eszedbe jut, talán új munka után kéne nézned…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top