Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. október 5. – A hétfő, amikor minden sikerül

Csodás fényszögek segítik a csillagjegyeket, hogy igazán pompásan indulhasson ez a hét. Hétfőn tényleg minden sikerülhet. Napi horoszkóp!

Kos – napi horoszkóp

Jó hangulatban kezdődik a hét. Ha bármilyen anyagi, pénzügyi kérdésre keresed a választ, érdemes az erre vonatkozó megbeszéléseket, egyeztetéseket hétfőre időzítened. Most mindent könnyedén átlátsz, és meg is tudod tervezni a legfontosabb lépéseket. Nem mellesleg türelmed is bőven lesz hozzá…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

A hétfő a te napod. Minden a kívánságaid szerint történik. A bolygók csodás fényszögekkel támogatnak téged. Bármilyen lehetőséget, ajánlatot hoz a mai nap, mindenképpen érdemes elgondolkodnod rajta, és persze bátran élhetsz vele. Jó úton haladsz a siker felé. Ragadd meg az alkalmat!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Hétfőn sem lesz okod panaszra. Sőt, kifejezetten kedvet érzel a munkához, örülsz a kollégáknak, akik nagyon segítőkészek. A közös csapatmunkára ideális a nap a mai. Könnyen dűlőre juttok, s együtt most valóban minden sokkal egyszerűbb és könnyebb.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Olyan béke és nyugalom árad hétfőn mindenkiből, hogy öröm helyett gyanakodni kezdesz, valami talán nem stimmel. Lehet, hogy olyan a mai nap, mint a vihar előtti állapot, s az is lehetséges, hogy a folytatás nem lesz ennyire idilli és harmonikus, mégse ültesd el magadban fölöslegesen a negatív gondolatokat. Örülj inkább a többiekkel!

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Hétfőn képes leszel nyugodtan átnézni minden feladatot. Ha kell, tervezd meg az egész hetet, sőt az egész októbert előre. Már amit lehetséges persze. Nagyon összeszedett vagy és gyakorlatiasan gondolkozol egész nap. Ez pedig tökéletes lehetőség a problémamegoldásra is. Használd ki mindenképp!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szuper napra számíthatsz hétfőn. Ennél jobban biztosan nem kezdődhetne az első teljes októberi munkahét. Minden a kezedre játszik a sikeres kezdéshez. Tele vagy ötletekkel, felébred a kreativitásod, lelkesen, vidáman fogsz neki a feladatoknak. Minden okod meglesz az optimizmusra…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint ennél csodásabban nem indulhatna a hét

A horoszkóp szerint ennél csodásabban nem indulhatna a hét (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

A hétfőt amolyan semleges napnak érzed, amikor semmi kézzel fogható nem történik. Ennek ellenére mégis fontos nap a mai. Mindent meg tudsz csinálni a saját ritmusodban, s önmagában már ez is elégedetté tesz. Ma megtalálod a vágyott harmóniát és nyugalmat.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Remekül alakul a napod. Szinte biztosan lesz valaki a környezetedben, aki örömmel és áhítattal hallgatja minden szavadat. Meglepően cserfes vagy mostanában, nem igaz? Egyébként egyáltalán nem baj, ha időnként kimondod azt a sok gondolatot, ami a fejedben motoszkál. Kiváló hallgatóságot találsz hozzá.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Könnyen lehet, még magadat is megleped azzal a hatékonysággal, ahogy hétfőn dolgozol. Nem mintha máskor nem lennél szorgalmas, de most nagyon koncentráltan, összeszedetten teszed a dolgodat. A figyelmed egyáltalán nem kalandozik el, s ettől is haladsz az átlagosnál sokkal gyorsabban.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Hétfőn visszatér az optimista életszemléleted. Újra sokkal pozitívabban tekintesz a lehetőségekre, a munkádra. A jövődet is megtervezheted ma. Nemcsak az októbert, a hátralévő negyedévet. Mi mindent szeretnél még elérni? Mivel torpantál meg a múltban? Ugye, nagyon sok ötlet és cél kavarog a fejedben?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Jól indul a hétfő, mert a hétvégéd is a kedved szerint alakult. Próbáld megtartani ezt a pozitív hangulatot az egész hétre. Ma még minden nagyon kedvezőnek tűnik, sajnos a hét második fele már nem alakul ilyen rózsásan. Épp ezért gyűjts ma minél több pozitív energiát, optimizmust. Szükséged lesz rá!

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Minden a lehető legjobban alakul hétfőn. Most talán a véleményed is megváltozik erről a napról. Ha a szívedre teszed a kezedet, te is tudod, alapvetően nem ez a kedvenced. Fontos felismerést is teszel: a napod pontosan olyan, amilyennek te alakítod. Ha pozitívan tekintesz rá, ilyen lesz az egész…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top