Napi horoszkóp 2020. 12. 30. – Feszült nap a szerda

nlc | 2020. December 30.
A Rák Hold és a Bak Nap kerül szembe egymással 2020 utolsó előtti napján. Nem lesz könnyű ma kikerülni a feszültséget...

Kos

Próbáld elengedni a jövővel kapcsolatos félelmeidet. Inkább ülj le, nyugtasd meg az elmédet, és írd össze mindazt, amit a következő évre terveznél magadnak. Készíthetsz számvetést is: vajon mi az, amivel adósa maradtál magadnak? Milyen terveid nem váltak be 2020-ban?

Feszültség a levegőben (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A szerdai telihold nehéz szituációkat jelez az utakon. Csak akkor indulj útnak, ha tényleg nagyon muszáj. Érdemes megtervezned előre az útvonalat, de az még jobb, ha B- és C-tervet is kitalálsz magadnak. Legyen több forgatókönyved, és legyél a lehető legrugalmasabb.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A szerdai telihold a pénztárcádat veszélyezteti. A legokosabb döntés az lenne, ha semmire sem költenél ma, vagy ha mégis muszáj vásárolnod, tudatosan összeállított listával menj a boltba, és csak azt vedd meg, amit felírtál. Ne engedj a csábításnak, hogy mást is a kosaradba teszel…

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A szerdai telihold téged érint a legérzékenyebben, hiszen uralkodó bolygód, a Hold a jeledben jár éppen. Könnyen lehet, durva és undok emberekkel kerülsz ma kapcsolatba. A legjobb, ha meg sem hallod a beszólásukat, és észre sem veszed a viselkedésüket. Így óvhatod csak meg magadat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Az egészséged legyen szerdán a legfontosabb. Hajlamos lehetsz ugyanis többet enni, inni a kelleténél, ami viszont most nagyon könnyen megárthat. Holnap lesz az év utolsó napja, ugye nem akarsz szilveszterre lerobbanni? Akkor tényleg figyelj és vigyázz magadra!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szerencsésnek mondhatod magad, mert téged a szerdai telihold nem érint közvetlenül. De a környezetedre annál erősebb befolyással lehet. Most te tudod megőrizni a hidegvéredet, és te lehetsz a többiekre a legpozitívabb hatással. Erre gondolj egész nap!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A családban lehetnek viták, feszültségek szerdán. Próbáld meg összeszorítani a fogadat, és ne engedj a provokációnak. Nyugodtan megmondhatod, hogy ez a stílus nem fér bele az értékrendedbe. Nagyon szívesen beszélgetsz a másik emberrel, amint képes intelligensen és kedvesen beszélgetni veled.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A közlekedésben kell különösen óvatosnak, figyelmesnek lenned szerdán. Nemcsak nagy forgalomra, dugókra számíthatsz, de a baleset veszélye is fennállhat. Legyél a lehető legóvatosabb. Persze akkor sem ér baj, ha most kivételesen otthon maradsz…

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szerdán úgy érezheted, muszáj vásárolnod valami igazán szép holmit. Ezzel csak a probléma, hogy jóval többet költesz fölöslegesen, mint amennyit valóban érdemes kiadnod. Próbálj a lehető legjózanabb maradni. Mielőtt kinyitnád a pénztárcádat, gondold át alaposan, tényleg szükséged van erre az új cuccosra?

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A telihold téged kevésbé érint, mint a párodat. Viszont nagyon bosszanthat a nyafogása, az érzelmi hullámzása, meg az, hogy semmi sem elég jó neki ma. Kiborulás, veszekedés helyett próbáld inkább támogatni őt. Nem érdemes olyasmin összekapni, aminek igazából semmi értelme.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Érzékenyebb lehet a gyomrod szerdán. A legjobb lenne, ha lazább napot tartanál, és csak könnyű ételeket fogyasztanál jó sok ásványvíz kíséretében. Milyen programot tervezel szilveszterre? Mindegy, mi a válaszod, az biztosan nem jönne jól, ha ágynak esnél előtte…

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nem érint téged sem közvetlenül a telihold, de nagyon is érzékeled a feszültséget magad körül. Ne hagyd, hogy bárki elrontsa a jókedvedet. Csak hozzád hasonlóan pozitív és érzékeny emberek társaságát kellene most keresned. Azoktól meg tartsd magad jó távol, aki le akarja csapolni az életenergiádat…

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version