nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 09. 11.: Zűrzavaros hétfő

Napi horoszkóp 2023. 09. 11.: Zűrzavaros hétfő

A hét nem indul minden csillagjegy számára úgy, ahogy azt elképzelte.

Kos

A napi horoszkóp szerint a hét első munkanapja nagy meglepetéseket tartogat számodra. Ezt a meglepetést nem biztos, hogy a helyén tudod kezelni. A dolog rosszul is elsülhet, ha nem kezeled higgadtan a helyzetet.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma legszívesebben feladnál mindent. Ez a hétfő teljesen kikészít, nincs kedved dolgozni sem. Adj át néhány feladatot kollégáidnak, ha megteheted vagy menj haza előbb. Teljesen ki vagy bukva, óriási a zűrzavar a fejedben. Ne aggódj, majd minden megoldódik szép lassan.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyon fontos, hogy ma őszintén beszélgess pároddal a titeket érintő kérdésekről, főleg a jövőtöket illetően. A legjobb tiszta vizet önteni a pohárba, még akkoris, ha ez a beszélgetés nem teljesen úgy alakul, ahogy vártad.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma egy nagyon jó barátod rossz híreket oszt meg veled. Ez pedig ráébreszt téged is arra, hogy talán egy-két dolgon ideje lenne változtatni. Kicsit összekavarodnak ma a dolgok a fejedben. Nehezen is oldod meg a problémákat, de vegyél egy nagy levegőt, és próbálj úrrá lenni a helyzeten.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Munkahelyeden ma is megállod a helyed, de egy társasági eseményen is részt kellene, hogy vegyél az este folyamán. Ehhez pedig semmi kedved. Fáradt vagy, ezernyi probléma nyomja a vállad. Talán ezt az esti eseményt most érdemes lenne kihagyni!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nagy felfordulás vár a munkahelyeden. Ha teheted, dolgozz ma egyedül, mert így tudod pontosan nyomon követni, hogy mi készül el és mik az elvégezendő teendők. Ne engedd, hogy bárki beleszóljon abba, mit, hogy csinálsz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Komoly lépésekre szántad el magad. A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy feltedd az i-re a pontot, hisz mindenki támogatása felől fog biztosítani. Neked a mai nap tényleg úgy alakul, ahogy azt eltervezted!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 09. 11.: Zűrzavaros hétfő

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma hajlamos leszel arra, hogy bárkivel összevessz. Nem pihented ki a magad a hétvégén, rosszul indult a napod, sok a problémád és ez az egész zűr most egy olyan emberen fog csattani, aki nem tehet semmiről.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Már kora reggel összeveszhetsz a pároddal vagy egy hozzád közelálló családtaggal, de ne bonyolódjatok bele a vitába, hisz ilyenkor nincs idő megbeszélni a helyzetet. Mivel rosszul indul a reggel, ez rányomja bélyegét az egész napodra.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Az elmúlt héten nagyon zárkózott voltál. Ez az új hét viszont alkalmat ad arra, hogy újra megnyílj bizonyos embereknek. Itt az ideje, hogy végre kiadd magadból, ami nyomja a lelked.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A mai a nap zűrös helyzeteké. Valaki közelebb kerül hozzád, más pedig távolabb, mint azt valaha is gondoltad volna. Furcsán alakul a napod, ne csodálkozz, hogy csak kapkodod a fejed egész nap.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egy kis zűrzavarba keveredsz a mai napon, de ásd bele nagyon magad a dolgokba, mert nem érdemes. Mindenki oldja meg maga az apró problémákat, nem kell mindent neked megoldani! Ezt jó lenne, ha már megtanulnád!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top