nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp: Erőt próbáló csütörtök

Napi horoszkóp 2023. 09. 21.: Erőt próbáló csütörtök

Sok minden történhet ma a csillagjegyekkel.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma előtörhet harcos, katona éned, ami otthonos számodra. Ez bizonyos dolgok megvalósításához hasznos, de vigyázz, ne hadakozz feleslegesen másokkal, mert az csak konfliktusokat szül, erre pedig nincs szükség.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Az élet császárának érzed magad és bizonyos értelemben igazad is van, példát lehet venni az önbizalmadról. Arra azonban figyelj, hogy ne eltaposs, hanem felemelj, inspirálj másokat. Van benne tehetséged!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma olyan dolgok, gondolatok, vagy feladatok kerülhetnek elő, amikkel már foglalkoznod kellett volna, de elhanyagoltad őket. Nagy eséllyel most sincs hozzájuk kedved, pedig ideje lenne törődnöd velük, mert fontosak!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma gondolatban visszautazol az időbe és romantikus békebeli dolgokról álmodozol. Ezzel nincs gond, ha mértékkel teszed, de ne hanyagold el a jelent se, úgy nem érheted el a céljaidat, ha a múltbeli fantáziákban élsz!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Rengeteg teendőd van és nagy céljaid. Arra ügyelj, hogy mindig csak a következő lépésre koncentrálj, így lehetsz hatékony. Ez némi türelmet követel, ami viszont nem az erősséged, így nem lesz könnyű dolgod!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Rendíthetetlennek érzed magad, ami tetszik, mások viszont inkább egy sziklatömbnek látnak, mert kimozdíthatatlan vagy és túl makacs. Érdemes lehet lágyítani magadon és külső impulzusokat, véleményeket is befogadni.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Sikert sikerre halmozol és ráadásul mindezt úgy, hogy különösebb erőfeszítéseket sem kell tenned. Hajlamos lehetsz aggódni azon, hogy meglesz még ennek a böjtje, de nincs igazad! Nyugodtan élvezd ki a sikeredet!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Erőt próbáló csütörtök

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Váratlan jutalomban részesülhetsz ma, ráadásul olyan dolgot kapsz, amire már régóta vágytál. Mindez talán végre megkérdőjelezheti azt a meggyőződésedet, hogy a világ egy negatív, sötét hely!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma olyan területekre tévedhetsz, amik újak a számodra. Történhet ez a munkádban, a szabadidős programodban, vagy a téged körülvevő emberek között. Ami biztos, hogy jót fog tenni a friss élmény és élvezni fogod!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma feszültséget érezhetsz, ráadásul olyan dolgok miatt, amikre nincs ráhatásod. Nem tehetsz semmit, így érdemes megpróbálnod elterelni a figyelmed és nem a zavaró dolgokra fókuszálni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma be akarod bizonyítani az igazadat, de vajon magadnak, vagy a környezetednek? Ha tudod, hogy tényleg igazad van, elégedj meg ennyivel és ne kívülről várd a visszajelzést.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Bezárt előtted egy olyan kapu, amin nagyon be szerettél volna menni. Most szomorkodsz miatta, de érdemes belegondolnod, ha lett volna ott dolgod, bejutottál volna. Tehát nem maradtál le semmiről!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top