nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 10. 17.: Ma több csillagjegy is kifordul önmagából

Napi horoszkóp 2023. 10. 17.: Ma több csillagjegy is kifordul önmagából

A kedd sokakra felforgató hatással lesz.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma alapból is szeretsz nagyban gondolkodni, ma pedig ez különösen jellemző lehet rád. Még annak is megvan az esélye, hogy túlzásba viszed. Például eltúlzott célokat tűzöl ki, túl sokat vársz magadtól vagy másoktól. Légy ezzel óvatos!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma jó napod lesz! Úgy érzed, hogy minden a helyén van, minden szuper. Nyugodtan engedd csak át magad ennek az érzésnek, és akkor így is lesz! Remek nap várhat rád!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A mindennapokban nem jellemző ez rá, de ma valamiért, mindent a kezedben akarsz tartani, mindent irányítani akarsz. Olyannyira idegen ez a környezetednek, hogy nem is vesznek komolyan. Érdemes megvizsgálnod magadban, hogy mi ez a váltás.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Legyél óvatos, mert ma könnyen valamilyen fondorlat áldozatává válhatsz. Lehet ez valamilyen csalás is, de nem feltétlenül kell nagy dolgokra gondolni. Mindenesetre, jól jön, hogyha nyitva tartod a szemed!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Általában rugalmas vagy és laza. Ma valamiért mégis nagyon négyzetesen gondolkodsz, keretek, korlátok közé akarod szorítani a körülötted lévő dolgokat és embereket. Ez nem jó irány, térj vissza önmagadhoz!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Mindig törekedsz a tisztaságra, de ma valamiért túlzásba viszed, mert nem érzed magad elég tisztának és a környezetedet sem. Nem jól látod, valami lelki dolgot vetítesz most ki a tisztaság témára.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Valamiért most nagyon szeretnéd előre tudni, hogy mi fog történni és hogyan. De nem valamifajta előrejelzés tudna rajtad segíteni, hanem ha elengednéd ezt a dolgot és mernél ma spontánabb lenni! Megéri!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 10. 17.: Ma több csillagjegy is kifordul önmagából

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Nem vagy ilyen típus, de ma valamiért rád jön a gyűjtögetés. Felhalmozod a dolgokat, sőt még többet és többet szeretnél belőlük. De felesleges az egész, mert holnap bizony rá fogsz jönni, hogy semmi szükséged rájuk!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Te nem igazán ismered azt a szót, hogy nem, és ez ma is meg fog nyilvánulni. Valaki vagy valakik azt mondják neked, hogy egy adott dolog nem lehetséges, de te csak azért is megoldod, nagyot néznek majd!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma mindent is mérlegelsz, annak alapján, hogy vajon megéri-e meg fog e térülni a számodra. Ez a munkában még jól is jöhet, ha olyan területen dolgozol, de a magánéletben könnyen rombolóan hathat, úgyhogy légy óvatos!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma nagyon produktív akarsz lenni, létrehozni a dolgokat, extra hatékonynak lenni, legyőzni az akadályokat. A gond az, hogy túl nagy hévvel csinálod a dolgokat és így nem veszed észre a fontos apróságokat!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma valamilyen oknál fogva mindent önmaga paródiájaként érzékelsz. Az nem baj, ha tudsz nevetni rajta, de arra vigyázz, hogy bizonyos dolgokat még így is muszáj lesz komolyan venned, bármennyire is nehezedre esik.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top