nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2024. 01. 20.: Bulis szombat

Napi horoszkóp 2024. 01. 20.: Bulis szombat

Egy kicsit ma kirúgnak a hámból a csillagjegyek.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma egy koncertre vagy buliba vagy hivatalos. Régóta szerettél volna már eljutni szórakozni egy kicsit, ezért nem sokat tétovázol azon, hogy elfogadd-e barátaid meghívását. Az este nagyon kellemesen telik majd.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Mostanra nemcsak a magánéleted, hanem anyagi ügyeid is rendeződni látszanak. Sok megpróbáltatás ért az elmúlt időszakban, de szerencsére mindent nagyon jól vettél. Ezen a hétvégén csak pihenj.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma eljött az ünneplés ideje. Keményen dolgoztál, ezért megérdemled, hogy jól érezd magad. Végre sikeres vagy, de ettől nem fogsz nagyképűnek tűnni, ugyanis mindenki tudja, mennyi munkát fektettél bele.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma úgy érzed magad, mintha egy hatalmas viharba keveredtél volna. Nem látod a partot és azt sem, hogy valaki bedobná neked azt a bizonyos mentőövet. Egész nap csakis a negatív gondolatok járnak az agyadban.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma nagyon későn ébredsz fel, ez pedig hatalmas kapkodást eredményez. Van egy megbeszélt időpontod, amire oda kellene érned, de nagyon valószínűtlen, hogy így lesz. Szerencsédre a többiek is késni fognak, így nem maradsz le semmiről.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nagyon nehéz heted volt, és most édes is a pihenés. Ma kikapcsolódtok a barátaiddal, amit ezer éve nem tettetek meg. Egy jó buli fel fog tölteni, szóval csak hajrá. Rég volt arra példa, hogy kikapcsolódsz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Bármi legyen is a hobbid, ma hódolhatsz szenvedélyednek. Van időd és energiád is végre azt csinálni, amit igazán szeretnél. A mai nap ebben senki sem fog megakadályozni, sőt, nagyon fogod élvezni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 01. 20.: Bulis szombat

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Nagy választás előtt állsz, de nehezen tudsz döntést hozni. A barátaid szeretnének segíteni neked, de mivel pontosan nem ismerik a helyzetet, nem sokat tehetnek az érdekedben. Próbálj meg leülni velük, és elmondani, mi a helyzet.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma este mindenképpen menj el szórakozni. Nagy szükséged van arra, hogy kiengedd a fáradt gőzt és megszabadulj felesleges energiáidtól. Ne bosszankodj azon, hogy otthon nem jutottál semmire, a házimunka megvár.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szüleid mostanában hatalmas terhet raknak a válladra, ezt pedig már te sem bírod elviselni. A tudomásukra kell hoznod, hogy nem akarsz mindenről tudni. Beszélj nekik az érzéseidről, így megértésre találhatsz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Igyekezz rendet rakni magad körül, majd este menj el egy kicsit bulizni, mert rád fér, hogy vége kimozdulj otthonról. Hidd el, a barátaid értékelni fogják, hogy elmész velük egy közös programra.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Vedd kezedbe a dolgokat, tervezz el mindent: az életed, a jövőd a következő hónapokat. Itt az ideje, hogy a sarkadra állj. Fel kell töltődnöd és ebben most az segít, hogy elutazz.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top